Залиште кухню охайною: 5 справ, які потрібно зробити перед поїздкою

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Це треба зробити на кухні перед відпочинком
5 речей, які треба зробити перед поїздкою. Фото з відкритих джерел

Перед тим, як вирушити у подорож важливо навести порядок на кухні

Коли ви плануєте подорож на кілька днів чи тижнів, важливо зробити вдома кілька речей. Особливо, якщо ви не лишаєте ключі знайомим чи родичам і впевнені, що за час вашої відсутності квартира буде не під наглядом.

Отож, ви потурбувалися про багаж, склали необхідні речі, перевірили документи. Залишилося прибрати кухню та зі спокійним серцем вирушати у дорогу. Зовсім не страшно лишити розкидними речі, але важливо виконати певні дії саме на кухні, розповідає realsimple.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Холодильник

Ретельно перевірте свій холодильник. Потрібно викинути усі готові страви, залишки їжі, консерви, соуси та заправи до салатів, адже за час відсутності вони зіпсуються. Також приберіть свіжі овочі, фрукти та зелень, адже вони точно не дочекаються вашого повернення. Відкриті пляшки з напоями теж відправте у сміття.

Шафки

Свіжі продукти, які зберігаються поза холодильником також потрібно прибрати. Хліб, відкрите печиво чи чипси можуть приваблювати комах, тому краще забрати їх з собою.

Подовжувачі

Перевірте та від’єднайте від розетки усі подовжувачі, які незахищені від перепаду напруги.

Техніка

Ті прилади, якими не користуються, краще від’єднати від розетки. Це не лише питання безпеки, а й економії коштів, адже деякі прилади споживають електроенергію навіть, коли ними не користуються.

Сміття

Не забувайте перед виходом з дому прихопити з собою пакет зі сміттям. Адже, якщо там залишки продуктів, то після повернення на вас очікуватиме неприємний сюрприз у вигляді смороду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували кілька важливих порад для людей, які вирішили мандрувати. Такі підказки полегшать планування і врятують від помилок.