Як дізнатися, що настав час очистити пральну машинку? Цікавий спосіб для справжніх господинь

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Коли час очищати пральну машинку
Запах свідчить, що пралку пора очищати. Фото: mukachevo.net

Пральну машинку потрібно регулярно очищати, щоб забезпечити безперебійність роботи

Пральна машинка у будинку використовується частіше за інші побутові прилади, адже вона економить час і сили господинь. Але її потрібно ретельно очищати зовні та всередині, щоб продовжити термін користування.

Далеко не усі люди знають, коли приходить час для генерального прибирання пралки. Як дізнатися, що пора очищати машинку, розповідає експерт з продукції AEG Майкл Форбс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найбільшим попереджувальним знаком та своєрідним червоним прапорцем завжди є неприємний сморід зіпсованих яєць з барабана пральної машинки. Якщо ви після прання відчуваєте сморід - прийшов час здійснити повне очищення.

З часом у пральній машинці накопичуються бактерії, які призводять до утворення цвілі. Тоді не лише техніка, а й випрані речі матимуть цей жахливий запах. Це призводить до псування одягу, а також має негативні наслідки для пральної машинки. Тому не варто гаяти час і потрібно негайно вжити заходів для очищення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як правильно користуватися пральною машинкою. Адже кілька важливих правил не лише покращать якість прання, а й подовжать термін експлуатації на десятки років.