Як доглядають за пральною машиною розумні господині: робіть так - і зайвих проблем не буде ніколи!

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Проводячи прибирання у ванній кімнаті господині ретельно вимивають усі кутки. Не пропускають жодної шпаринки і не дають мікробам і неприємному запаху жодного шансу. Вимили ванну, плитку і протерли зверху поверхню пральної машинки та й на цьому усе. Але насправді машинці потрібно приділити більше уваги для повного очищення.

Дбайлива господиня у своєму відео у Tiktok поділилася своїм способом ідеального миття усієї пральної машинки. Адже недостатньо помити її лише зверху, потрібно звернути увагу на усі сторони і відсіки.

Як доглядають за пральною машиною розумні господині: робіть так - і зайвих проблем не буде ніколи! - фото №1
  1. Спочатку потрібно дістати відсік, куди заливається пральний порошок і зубною старою щіткою з мийним засобом відчистити всередині. Адже залишки рідин можуть з часом починати цвісти і неприємно пахнути.

  2. Далі очищаємо нішу для відсіку і начисто витираємо її ганчіркою.

  3. Потім черга очищування барабана. Беремо 100 г лимонної кислоти і висипаємо половину всередину барабана, а іншу половину у відсік для порошку. Виставляємо температуру 60 градусів і вмикаємо без білизни.

  4. М'якою ганчіркою протираємо усі гумові частини і всередині резини теж.

  5. Засобом для скла з двох сторін протираємо дверцята машинки.

  6. Начисто протираємо машинку з усіх боків і не забуваємо про задню стінку.

@black.mamba.diana Як часто ви миєте вашу пральну машину? Знали про лимонну кислоту? #пральнамашина #пральнімашини #пралка #лимоннаякислота ♬ Back That Up To The Beat - demo version - Madonna

Після такого прибирання ваша машинка сяятиме і працюватиме без жодних нарікань. Головне, не забувайте проводити таке прибирання регулярно. Раніше ми писали що краще обрати для прання порошок, чи гель . Ця інформація стане вам у пригоді при наступному виборі засобу для пральної машинки.