Ви навіть не здогадувалися! Як використати залишки мила двома способами

Лайфхаки
1 061
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Як використати залишки мила
Способи використання мила. Фото: ХОЧУ!

Завжди від мила лишаються залишки, які просто викидають у сміття

Досить часто мило до кінця ніхто не використовує, адже воно розмокає у мильниці і ламається на маленькі частинки, які неможливо взяти у руку. Тому більшу частину шматка мила неможливо використати, тому воно викидається.

У дбайливих господинь існує мінімум два способи використати залишки мила до кінця. Як саме та для чого це робити, розповідаємо далі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спосіб №1 - губка

Цілком можливо перетворити залишки мила на чудовий спосіб для миття великих поверхонь. Потрібно взяти стару губку для ванни та збоку зробити невеликий надріз ножем. Всередину губки покласти частинки мила і використовувати для миття ванни, сантехніки та плитки.

Спосіб№2 - шкарпетка

Для цього способу знадобиться капронова шкарпетка чи колготки з яких потрібно відрізати частину. Беремо всі залишки мила, яке накопичилося та покладемо у шкарпетку. Руками створюємо форму шматка мила прикріплюючи частинки одна до одної. Зав’язуємо на вузлик та лишаємо у мильниці. При потребі можна мити руки чи прати необхідні речі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як користуються милом досвідчені господині. Цікаво, що вони кладуть шматок не у мильницю, а на губку.