2 лимони і пральна машинка сяятиме від чистоти: чудовий лайфхак від бруду, цвілі та неприємного запаху (ВІДЕО)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Неприємний аромат з пралки
Сморід і бруд пралки. Фото:Фото Pexels

За пральною машинкою потрібно доглядати, щоб забезпечити безперебійну ефективну роботу

Досить часто у резинці пральної машинки починає з’являтися цвіль і бруд від води, яка лишається після прання. У результаті це призводить до появи неприємного запаху та погано випраних речей.

Існує відмінний спосіб, який розв’яже одразу кілька проблем: почистить машинку, прибере цвіль і бруд та надасть барабану приємного аромату цитруса. А знадобиться лише два лимони і трішки зубної пасти розповідає Home.Tricks.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Цей спосіб напрочуд дієвий та чудово заощадить ваш час, сили та енергію. Швидко та просто очистить машинку від бруду та смороду без зайвих зусиль.

Як почистити машинку лимоном і пастою

Потрібно взяти два середні лимони і розрізати їх навпіл. На кожну частинку цитруса видавіть смужку пасти розміром 3-4 см та покладіть фрукти у пральну машинку. Далі необхідно обрати режим прання з високою температурою та запустити машинку без білизни.

Чистка вашої пралки ще ніколи не була такою простою. Зубна паста допомагає ефективно розщепити бруд, а лимон - розчинити жир. Після використання цього трюку пральна машина буде сяяти від чистоти, приємно пахнути і виглядатиме як новенька!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чи можна сипати пральний порошок у барабан пралки. Як діяти правильно, щоб не завдати шкоди речам та техніці, розповідаємо тут.