Чим можна прибрати подряпини з пластикових поверхонь вдома та у авто: напростіші способи

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Прості способи прибрати подряпини на пластикових поверхнях
Подряпини на пластику та способи їх усунення. Фото: auto.today.ua

Подряпини на пластику можна зробити зовсім непомітними

Пластик є досить стійким до пошкоджень матеріалом. Але з часом на ньому залишаються помітні сліди, потертості та подряпини. Існує простий спосіб відновити пластикові поверхні та навіть, пластикові окуляри без потреби замінити їх.

Дрібні пошкодження пластику можуть мати неохайний вигляд і створити враження безладдя на кухні. Які способи впораються з прибиранням пошкоджень, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зубна паста . Для цього способу можна брати найдешевший варіант та навіть прострочений продукт. Просто нанесіть ганчіркою пасту на подряпини, злегка повтирайте і залиште до повного висихання. Залишки, коли підсохне потрібно видалити вологою ганчіркою чи губкою.

Олія . Рослинна олія чудово впорається з дрібними подряпинами та потертостями. Просто нанесіть її на пошкодження та повільними рухами відполіруйте поверхню.

Сода . Потрібно зробити суміш з соди і води, щоб мала консистенцію крему чи сметани. Нанесіть на подряпини і не торкайтеся до повного висихання. Як підсохне - приберіть залишки губкою чи вологою ганчіркою.

Як прибрати подряпини на пластику автомобіля

Фен . Попередньо очистіть місце ушкодження мийним засобом, дочекайтеся висихання і нагрівайте кілька хвилин феном на мінімальній потужності.

Паста. Зашліфувати дрібні подряпини допоможе спеціальна паста чи олівець для полірування. Нанесіть на подряпину засіб і м’якою ганчіркою кілька хвилин втирайте у пошкодження до повного зникнення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми пропонували прості способи, які допоможуть позбутися подряпин на дерев’яних поверхнях . Цілком у ваших силах відреставрувати їх самостійно.