Забудете про подряпини назавжди: який кухонний продукт прибере пошкодження шкіряного дивана

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото шкіряний диван
Фото: dommino.ua

Шкіряний диван потребує особливого догляду від розтріскування

Володарі шикарних шкіряних меблів досить дбайливо доглядають за ними. Адже їм добре відомо, що з часом на шкірі починають з’являтися подряпини та тріщини або ж домашні улюбленці можуть відмітитися кігтями. Тому важливо не пропустити цей момент або ж здійснювати профілактичні заходи, щоб попередити такі явища.

При появі тріщин можна викликати майстра з перетяжки меблів чи відправити диван на реставрацію. Проте є чудовий спосіб, як одним кухонним продуктом забути про тріщини назавжди, розповідає glamour.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тріщини на дорогих меблях мають непривабливий вигляд та псують враження від споглядання. Можна закрити диван пледом, а краще скористатися розумною порадою від досвідчених господинь.

Як позбутися тріщин на шкіряному дивані

Чудовим способом прибрати тріщини є оливкова олія. З її допомогою можна досягти ефекту, які від найдорожчих спеціальних засобів. Якщо ви помітили, що на шкірі починають з’являтися тріщини - потрібно намастити їх оливковою олією. Тоді накрити пошкоджені місця ганчіркою з бавовни і злегка пропрасувати праскою. Лише перевіряйте температуру техніки, адже вона має бути теплою, а не гарячою.

Якщо тріщини давні та дуже глибокі, у пригоді стане віск. Потрібно обережно розтопити свічку та покрити місця з тріщинами, а поверх нанести фарбу у тон меблів, або ж нежирний крем для взуття.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як позбутися складок на шкіряній сумочці. Діяти потрібно з обережністю, щоб не пошкодити улюблений аксесуар.