Лайфхак, який вирішить головну проблему на кухні: як всього за секунду відкрити банку з кришкою "євротара" голими руками (ВІДЕО)

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Лайфхак для відкривання гвинтових кришок за секунду
Як відкрити банку самостійно і без відкривачки: лайфхак. Фото: depositphotos.com

Так просто ще не було!

Відкривати банки з кришками а-ля “євротара” (гвинтові кришки — ред.) — завдання не з простих. І якщо у вас вдома немає спеціальної відкривачки, і при цьому зовсім немає бажання експериментувати з ножем чи якимись іншими підручними засобами, то цей лайфхак точно стане в пригоді!

Хитрий трюк, який надзвичайно полегшить життя господиням та вирішить одну з найголовніших проблем на кухні під час підготовки, наприклад, до свят, ділиться у TikTok шеф-кухар Анатолій Добровольський. На все про все знадобиться буквально секунда-дві та ваші руки!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отже, що ми робимо: складаємо руки в замок на кришці і нижньою частиною долоні тиснемо на кришку що є сили. Секунда-дві — і ви почуєте характерний звук “кляц!”, який означає, що задача виконана!

До речі, раніше ми розповідали, чим можна відкрити вино, якщо під рукою не знайшлося штопора. Виявляється, є навіть не один і не два крутих способи, які з цим допоможуть!