Непорушна єврокришка: як відкрити банку з тугою кришкою двома способами

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото відкрита банка варення
Фото: shuba.life

Іноді, щоб відкрити кришку потрібно застосувати значну силу

Безліч людей іноді не можуть впоратися з міцно закритою єврокришкою. Адже хочеться зняти її не пошкодивши, щоб простерилізувати та використати ще раз. Іноді, це може бути жіноче кокетство, але здебільшого потрібно докласти багато сили, щоб відкрити її. Що робити у випадку, якщо кришка не піддається навіть силі, розповідаємо далі.

Відкрити банку з єврокришкою можна за допомогою спеціальних засобів та відкривачок. Але якщо під рукою не знайдеться такого предмета, цілком можливо впоратися підручними засобами, розповідає Емілі Чан на quora.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Такий лайфхак має знати кожна людина, адже він може знадобитися будь-якої ми ті на пікніку, вдома чи в гостях, коли не вистачає сил відкрутити кришку.

Для першого способу знадобиться звичайна металева ложка. Потрібно перевернути банку і встромити кінчик ложки між кришкою та банкою. Коли трохи повітря проникне під кришку відкрити її не становитиме жодних зусиль.

Другий спосіб передбачає наявність канцелярської резинки, бажано пласкої.

На фото канцелярська резинка
Фото: www.quora.com

Далі потрібно натягнути резинку навколо кришки і намагаєтеся відкрити банку. Разом з допоміжним неслизьким засобом це вдасться зробити з першого разу.

На фото канцелярська резинка на банці
Фото: www.quora.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як простерилізувати одночасно багато банок за один раз. Для цього знадобиться лише кришка від каструлі.