Сердечка на гілці: романтичний декор на День Валентина своїми руками — майстер-клас (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо ви хочете прикрасити кімнату до Дня святого Валентина, додавши романтики, створіть композицію із сердечок на гілці. Її легко зробити власноруч, і вона не потребує багато затрат. Раніше ми писали, як зробити зимового гномика-світлячка, а тепер HOCHU.ua підготував для вас майстер-клас із виготовлення декору на День Валентина.

Основа декору — гілка. Знайдіть товсту гілку гарної форми, вичистіть її та пофарбуйте акриловою фарбою у будь-який потрібний для вас колір. Зачепіть з обох країв стрічку чи шпагат, аби повісити за нього вашу композицію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сердечка на гілці: романтичний декор на День Валентина свої ми руками — майстер-клас (ФОТО) - фото №1
Pinterest

Із різних шматочків тканини зшийте сердечка різної форми, наповнивши їх холофайбером чи синтепоном. Декоруйте їх ґудзиками, мереживом, сухими квітами, стразами чи намистинками. Повісьте сердечка за нитку на велику гілку, аби вони звисали на різній довжині.

Сердечка на гілці: романтичний декор на День Валентина свої ми руками — майстер-клас (ФОТО) - фото №2
Pinterest

Також на гілку можна приклеїти гніздечко із птахами, декоративні ключі та інші романтичні дрібнички. Стильно додати на кілку невелику однотонну гірлянду. Тоді ваша композиція автоматично стане підсвіткою для романтичного вечора.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Сердечка на гілці: романтичний декор на День Валентина свої ми руками — майстер-клас (ФОТО) - фото №3
etsy.compreparandonatal.wordpress.comvivalas.blogspot.commillerspottery.com.au@homedecorstudio0302Flotsam & Jetsam

Нагадаємо, раніше ми писали про універсальні зимові прикраси для інтерєру. До вашої уваги — добірка стильних ідей, які додадуть затишку.

Головне фото: Flotsam & Jetsam