Декоративні дрібнички на День Валентина: прикрашаємо дім романтикою (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Прикрасити кімнати на День Валентина можна бюджетно і водночас стильно. Для цього не обов'язково купувати дорогі декоративні речі. Просто додайте до інтер'єру романтичні дрібнички. Раніше ми писали, як зробити зимову картину на зрізі дерева, а тепер розкажемо, чим оздобити оселю.

До вашої уваги — романтичні дрібнички, зроблені своїми руками. Такий декор не важно повторити. Обирайте кольорову гаму, яка вам найбільше підійде до тієї чи іншої кімнати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Декоративні дрібнички на День Валентина: прикрашаємо дім романтикою (ФОТО) - фото №1
Pinterest

Завжди доречні поробки із сердечок, слова із зізнанням у коханні, тематичні листівки ніжних кольорів. Усе це можна гарно повісити на стіну чи поставити на полицю. Якщо у вас є статуетки купідонів, поставте їх біля декоративних свічок. Таке поєднання деталей додасть гармонії.

Романтичної атмосфери додасть підсвітка. Оздобте кімнату гірляндою із ліхтариків м'якого жовтого світла. Ввечері вона подарує затишок і допоможе розслабитися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Декоративні дрібнички на День Валентина: прикрашаємо дім романтикою (ФОТО) - фото №2
F B Soft FurnishingsPinterestcreativemarket.comPinterestPinterestPinterestcuded.compapirmuhely.huStefana Silber

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити композицію із сердечок на гілці. Для вас — майстер-клас із виготовлення доступного декору на День Валентина.