Декоративні дерева на День Валентина — стильний декор для дому (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

З нагоди Дня святого Валентина чимало господинь прикрашають свої оселі романтичними дрібничками. До вашої уваги — гарні мініатюрні дерева у формі серця. Раніше ми писали про гарні вишиті картини до дня закоханих, а тепер покажемо дерева у горщиках.

Декоративні деревця додадуть затишку і романтики. Їх можна поставити на підвіконня, полицю чи стіл. Вони можуть бути будь-якого кольору та форми. Обирайте кольори та їхні відтінки, які найбільше пасують до вашого інтер'єру. Таке деревце може бути гарним подарунком для коханої людини.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Декоративні дерева на День Валентина — стильний декор для дому (ФОТО) - фото №1
Moon's Flowers

У тренді — дерева у формі серця. Їх можна зробити із цукерок, штучних квітів, гілок і кави, додаючи стрічки, фатин і намистинки. Основа дерева — пінопласт. Ви можете легко сформувати цю прикрасу своїми руками, оздобивши його улюбленими для вас матеріалами.

Оберіть для дерева гарний горщик, всередину залийте трішки цементу, аби дерево не падало через свою вагу. Зверху покладіть гарні камінчики, намистинки чи мушлі. Стволом гарно слугуватиме товста гілка з дерева. Її можна пофарбувати кольоровим акрилом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Декоративні дерева на День Валентина — стильний декор для дому (ФОТО) - фото №2
FlowerArrangementSalonweddingnews.jpminneWeddings + Events by K'MichPinterestRaya Bayramova

Нагадаємо, раніше ми писали про романтичні свічки на День Валентина. Для вас — добірка гарних свічок, які додадуть затишку і гармонії.

Головне фото: Weddings + Events by K'Mich