Ексклюзивний посуд у сердечка: здивуйте свою половинку на День Валентина (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Закохані часто готують одне одному святкову вечерю з нагоди Дня Валентина. Аби додати затишку та гармонії, люди сервірують столи, прикрашаючи їх різними романтичними дрібничками. До вашої уваги — нестандартний посуд, який може стати родзинкою вечора.

Тарілки та чашки можуть мати не тільки різноманітні відтінки кольорів чи фактуру. У тренді — нестандартна, унікальна форма. Наприклад, тарілка, чашка та інші кухонні речі можу мати форму серця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ексклюзивний посуд у сердечка і троянди: здивуйте свою половинку на День Валентина (ФОТО) - фото №1
poshmark.commarry-xoxo.comtwshhynjinTijuana Store Ceramic

Такий посуд доречний упродовж усього року. Він буде додавати романтики і дарувати гарний настрій. Під тарілку сердечком можна покласти стильну круглу серветку іншого кольору, аби ще більше підкреслити ексклюзивність виробу.

Обирайте кольори, які вам найбільше подобаються. Серця із кераміки чи фарфору, з яких можна їсти, можуть бути червоні, білі, рожеві, блакитні чи бежеві. Такий посуд гарно ставити у сервант під скло, аби його було видно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ексклюзивний посуд у сердечка і троянди: здивуйте свою половинку на День Валентина (ФОТО) - фото №5
ichicuquitaAmazon.comgrammieknows.caetsy.comPinterestPinterestDarryl GouwsPinterest

Нагадаємо, раніше ми писали про вітраж. Дизайнери показали стильні варіанти, як можна оздобити вікно, не малюючи по ньому. Такий декор сподобається навіть примхливим господиням.

Главное фото: Pinterest