Рожеві стіни із малюнком: дизайнери показали новинку в інтер'єрі (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Рожевий колір може бути не лише гламурним. Його пудрові відтінки дарують затишок та надихають. Раніше ми писали про модні спальні у зеленому кольорі, а тепер розкажемо, як можуть виглядати рожеві стіни.

Якщо ви хочете зробити кімнату в рожевих відтінках і з декором, зверніть увагу на пропозиції дизайнерів. Світлі кольори можна поєднати із допоміжними контрастними або такими ж спокійними. А ще гарно додати на стіну художню розпис або фотошпалери.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Рожеві стіни із малюнком: дизайнери показали новинку в інтер'єрі (ФОТО) - фото №1
decor.dotObsessed4interiors

Якщо ви любите контрастний дизайн інтер'єру, обирайте кольори фуксії, темний малиновий та яскраві рожеві. До них пасують смарагдовий, золотий, білий, молочний, темно-синій і чорний. Ніжні рожеві відтінки гарно поєднуються із молочним і такими ж приглушеними кольорами. Наприклад, ледве помітний рожевий буде гарно виглядати із зеленим, блакитним і жовтим.

Тоді малюнок можна розмістити на стіну суміжного кольору. Якщо ви хочете оздобити саме рожеву, відтініть його цими ж тонами, або намалюйте чорним контуром.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Рожеві стіни із малюнком: дизайнери показали новинку в інтер'єрі (ФОТО) - фото №3
motawaqaSURYV._.alery PersonalPinterestposterstore.com

Нагадаємо, раніше ми писали про старомодні кухні. Дизайнери показали, які поєднання кольорів, стін і меблів давно не в тренді та не затишні.

Головне фото: bossvariety1