ТОП-3 зайвих меблів коридору: економте кошти і простір (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
649
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Найкращі меблі для коридору, фото
Фото: instagram.com/mebeleuropa2021/?img_index=1

Дизайнери підказали, які меблі обрати, аби було багато простору і все влізло

Роблячи ремонт люди часто купують нові меблі, аби вони просто були в квартирі. З часом приходить усвідомлення, що деякі з них просто непотрібні. Раніше ми писали, як реставрувати меблі , а тепер розкажемо, які взагалі не варто купувати у коридор.

Дизайнери розповіли, які на які меблі не варто витрачати гроші. У коридорі буде доречніше зробити кардинально інші рішення. Так ви зекономите і кошти, і простір.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тумба

Тумби практичні, тому що в них можна багато чого покласти. Але вони не зручні для коридору. Замовте шафу або стінку, в якій будуть зручні для вас комоди закритого типу. Буде менше пилюки та більше візуального простору.

Зручна шафа для коридору, фото
Фото: alkamebel.com.ua
Шафа для коридору, фото
Фото: Carme Cat

Лавка

Сісти, аби взутися у коридорі — це зручно. Але не практично. Обирайте не лавки, а міні-диванчики, які відкриваються. Усередину можна сховати чимало речей.

Диванчик для коридору, фото
Фото: Pinterest
Компактні меблі в коридор, фото
Фото: behance.net

Міні-столик

Якими б маленькими не були столики, вони займають місце. Замініть його на полицю, яка буде вмонтована у стінку коридору. На неї теж влізуть і мобільний, і ключі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Столик для коридору, фото
Фото: Pinterest
Зручні меблі для коридору, фото
Фото: instagram.com/takimebel/

Нагадаємо, раніше ми писали, яким може бути килим для зали. Дизайнери показали наймодніші варіанти, які можуть стати родзинкою вашого інтер'єру.