Великодні вінки: стильні прикраси на двері із писанками і курчатами (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Патріотичний великодній вінок, фото
Фото: instagram.com/katya_ryabkina/

Дизайнери показали наймодніші великодні вінки для дверей

Декоративні вінки не виходять з моди. Тематичне оздоблення інтер'єру не обходиться без прикрашання вхідних дверей. Раніше ми писали, яким може бути великодній букет, а тепер покажемо стильні варіанти вінків.

Великодні віночки можна купити готовими, а можна зробити власноруч. Їх легко сплести із гілок лози чи верби, попередньо замочивши їх в кип'ятку, аби вони розм'якли та були гнучкими. Або ж можна зв'язати гілки дерев у форму кола, скріплюючи нитками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такий вінок стильно прикрашати штучними весняними квітами, мініатюрними гніздечками, декоративними стрічками, писанками, крашанками і маленькими, іграшковими жовтими курчатами.

У тренді — кольорові вінки. Яскраве забарвлення декору підійде до будь-якого інтер'єру. А ще така прикраса стане розкішним подарунком з нагоди Великодня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не менш стильно виглядають вінки в одному кольорі або схожих відтінках. Наприклад, різні тони рожевих квітів, писанок і стрічок розкішно виглядатимуть на білій лозі. Затишку і гармонії додадуть фіолетові відтінки.

Нестандартний варіант — патріотичний великодній вінок. Декор на ньому може бути у жовтих та блакитних відтінках. Шарму додасть вишита стрічка із червоних та чорних ниток.

Нагадаємо, раніше ми писали, як прикрасити оселю вишивкою. Для вас — модні варіанти великодніх картин і схеми для вишивки.