Вишиті писанки: ультрамодний декор інтер'єру на Великдень 2024 (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Вишиті писанки, фото
Фото: instagram.com/juliavichivka/

Для вас — рандомні варіанти найгарніших писанок, які оздоблені вишивкою

Писанки та крашанки є неодмінним атрибутом Великодніх свят. Окрім того, що їх подають на святковий стіл, господині декорують ними оселю. Раніше ми писали про стильні прикраси на двері у вигляді Великодніх вінків , а тепер покажемо, як може виглядати писанка, вишита кольоровими нитками чи бісером.

До вашої уваги — декор на Великдень, який ніколи не вийде з моди. Це — писанки, вишиті стародавніми візерунками у національних кольорах. Такі великодні прикраси не лише окраса для дому, а й потужний оберіг. Особливо, якщо ви вишиваєте їх своїми руками та молитесь під час роботи.

Вишиті писанки можна покласти у декоративне гніздечко, на гарну тарілку, або ж повісити на гілки дерев, сформувавши нестандартний букет. Писанки чіпляються за стрічку, що клеїться зверху. У тренді — жовто-блакитні візерунки, вишиті хрестиком чи гладдю.

Не менш стильно виглядають різноколірні квіти та орнамент, який здавна вважається амулетом для людини. Розкішно та незвично виглядають писанки, вишиті бісером. Така робота дуже кропітка і дорога, проте вона варта часу і старань. Такі писанки можна повісити на гілки верби і поставити букетом на підвіконня. Під сонячними променями бісер буде виблискувати кольоровими “зайчиками” на стіни і стелю, додаючи затишку і казковості вашому дому.

Вишиті писанки також можна прикріплювати на бамбукові палички та вставляти у вазони, підсвічники та інші декоративні прикраси. Така річ буде не лише родзинкою інтер'єру, а й подарунком для рідних, близьких, друзів або колег.

Нагадаємо, раніше ми писали про підсвічники на Великдень . До вашої уваги — найгарніші варіанти такого декору, який додасть романтики та гармонії.