Великодні прикраси 2024: наймодніші ідеї для вашої оселі (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Декоративний великодній кошик, фото
Фото: .instagram.com/handcrafted_holidays/

До вашої уваги — трендові прикраси оселі на Великдень

Дизайнери показали трендові варіанти оздоблення інтер'єру на Великдень 2024 року. У моді — декор на зрізі дерева, підсвічники та інші прикраси. Яскраві поробки додадуть затишку та гармонії. Їх можна зробити самостійно, а можна придбати готові.

У кімнату, де ви спите, доречно поставити романтичні свічки у великодніх підсвічниках. На кухні гарно виглядають дошки, оздоблені технікою декупаж, а також поробки на зрізі дерева, у чашці або в горщику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На полицях, підвіконнях та журнальному столику гарно покласти кольорові крашанки. Затишку додадуть маленькі декоративні курчата, яких можна розставити поруч. Також стильно оздоблюють інтер'єр тематичні вишиті серветки.

Святковості додають декоративні дерева у писанках і крашанках. До них можна додати штучні квіти, листя, гілки дерев, штучних бедриків та метеликів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обирайте будь-яку колірну гаму великоднього декору. Стильно виглядають і кольорові поробки, і в патріотичних відтінках. Додавайте національну символіку, і ваші прикраси будуть ексклюзивними.

Раніше ми писали про вишиті писанки. Для вас — добірка унікальних писанок ручної роботи , які мають кольоровий візерунок, вишитий хрестиком і гладдю.