Робимо курчат із ниток: домашній декор на Великдень своїми руками (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Курчата з ниток, фото
Фото: Pinterest

Для вас — майстер-клас, як за декілька хвилин зробити десяток курчат на Великдень

Господині готуються до Великодня. У тренді оздоблення інтер'єру — затишні тематичні деталі. Наприклад: писанки, крашанки, гніздечка із птахами й свічками та інші. Для вас — швидкий та легкий майстер-клас, як зробити жовтих декоративних курчат із ниток своїми руками.

Таких курчат можна зробити багато, різної форми та відтінків. Розміщуйте декоративних великодніх пташок будь-де: на підвіконні, полицях, на святкових букетах чи з писанками. Матеріали доступні, головне — мати час і бажання.

Декоративні курчата на гілках, фото
Фото: boredpanda.com
Декоративні курча і 2 зайчики, фото
Фото: Paola Tomassini Richter

Необхідні матеріали:

  • виделка

  • жовті нитки

  • ножиці, голка з ниткою

  • очі для курчатка

  • червоний фоаміран або червона нитка — для дзьобика

Декоративні курчата з ниток
Фото: craftsbyamanda.com

Намотайте жовту нитку на виделку так, аби перший кінчик та останній стирчали з двох різних сторін. Тепер вирівняйте ці кінчики посередині та зв'яжіть ними намотані нитки у вигляді бантика. Закріпіть їх двома або трьома вузликами.

Обережно проріжте ножицями боки намотаних ниток, аби потім легко зняти готовий кружечок із виделки. Перша кулька курчати готова. Тепер зробіть голову або тулуб, відповідно — меншого або більшого розміру. Дві кульки зшийте між собою. За допомогою гарячого клею прикріпіть очі та дзьобик.

Як зробити тулуб для курчат, фото
Фото: archzine.net
Декоративні курчата на гілці з квітами, фото
Фото: Jerry

Раніше ми писали, як розписати писанку воском. Для вас — доступний майстер-клас, як це зробити своїми руками за допомогою воскової свічки та писачка.