Один шмат спеціальної фольги - і ви врятуєте кімнатні рослини: зимовий лайфхак для квітникарів 

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, як доглядати за фікусом взимку . Особливо від умов холодної пори потерпають рослини, які стоять біля вікна.

І справа навіть не в пожовтінні та опаданні листя, але й у іншій загрозі - через низьку температуру збільшується ризик гниття коренів. Однак є спосіб захистити свої кімнатні квіти від життєвих перипетій. Про нього розповіли на ProstoWay .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Допоможе вам у цьому звичайний утеплювач фольгований. Його можна купити, проте насправді вистачить і того шматочка, який міг залишитися у вас після ремонту. Особливо цінним цей матеріал робить його комірчаста структура та оболонка з низькою теплопровідністю. Щоб утеплити підвіконня, слід зігнути смужку утеплювача таким чином, щоб вона ставала в кут між віконною рамою і підвіконням. Кінці можна зафіксувати на двосторонній або малярський скотч. Перший варіант простіший, однак другий буде легше відмити.

Якщо ж клеїти скотч зовсім не хочеться, вихід теж є. Достатньо просто вдавити смужку фольгованого утеплювача в кут і притиснути горщиками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми розповідали, що робити, якщо рослина все-таки замерзла на підвіконні . Можливо, її ще можна врятувати.