Альтернативи грошовому дереву: 5 рослин, які притягнуть у ваш дім достаток

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, які кімнатні рослини можуть становити потенційну загрозу вашим улюбленцям. Тепер ділимось переліком рослин, які можуть замінити популярне “грошове дерево”.

Назва цієї рослини - товстянка, і вона є однією з найпопулярніших кімнатних рослин. Вважається, що вона приносить у дім достаток і фінансове благополуччя. Про інші рослини, які мають схожі властивості, розповіли на 24tv.ua .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Заміокулькас

Заміокулькас, або доларове дерево, є ще одним популярним варіантом для дому. Він має товсті, м'ясисті листя, які схожі на монети. За міфологією, заміокулькас притягує гроші і успіх у фінансових справах.

Заміокулькас невибагливий у догляді. Він добре переносить сухе повітря і не вимагає частого поливу.

Сансевієрія

Ця рослина також є хорошим вибором для будинку. Вона вважається рослиною-захисником, яка оберігає від негативної енергії. Крім того, сансевієрія захищає від шкідників і хвороб інші рослини в будинку.

Вона може переносити яскраве світло, але також добре росте в тіні. А ще не вимагає частого поливу.

Драцена

Це екзотична рослина, яка привертає увагу своєю пишною кроною. Вона вважається рослиною-талісманом, яка приносить удачу в усіх починаннях.

Драцена невибаглива у догляді. Вона вимагає регулярного поливу, але не слід перезволожувати ґрунт.

Філодендрон

Філодендрон є довговічною рослиною, яка може рости в будь-яких умовах. Вважається, що філодендрон притягує достаток і благополуччя.

Філодендрон невибагливий у догляді. Він може переносити як яскраве світло, так і тінь.

Пахіра

Це екзотична рослина, яка має цікаву форму. Вважається, що це рослина-талісман, яка приносить удачу в кар'єрі та фінансових справах і допомагає розкрити творчий потенціал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При виборі рослини для дому важливо враховувати свої особисті уподобання. Також ми розповідали, які рослини люблять тісні горщики .