Просте ефективне підживлення, після якого огірочки одразу підуть у ріст

Сад і город
666
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

огірки і дріжджі
24 канал / Чудове підживлення

Огіркам допоможе дріжджове підживлення

Ми розповідали, як отримати ранній врожай огірків . Тепер ділимось порадою, що робити, якщо огірки зупинились у рості. Допоможе дріжджове підживлення.

Існує простий та дієвий спосіб стимулювати їх зростання. На порталі “Школа Життя” розповіли як дріжджі допоможуть огіркам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дріжджі - це джерело цінних поживних речовин: азоту, фосфору, калію, вітамінів та мікроелементів. Вони стимулюють ріст і розвиток огірків, покращують плодоношення, сприяють формуванню міцних батогів і великого листя. Ще й приготувати дріжджове підживлення дуже просто.

Інгредієнти:

  • 1 літр теплої води

  • 1 столова ложка сухих дріжджів (або 100 г пресованих)

  • 1 столова ложка цукру

  • 5 або 10 літрів теплої води (для розведення концентрату)

Розчиніть дріжджі та цукор у теплій воді. Залиште цю суміш на 2 години у теплому місці. 

Додайте 5 літрів (або 10 літрів) теплої води та добре перемішайте. Перед підживленням полийте огірки теплою водою. Розведіть 1 літр концентрату в 10 літрах води. Внесіть 1 літр розчину під кожен кущик огірків.

Додайте під огірки органічне добриво (перегній, траву або гній). Внесіть попіл (1-2 столові ложки під кожну рослину) для підвищення ефективності підживлення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дріжджове підживлення - це простий, доступний та дієвий спосіб допомогти вашим огіркам вирости міцними, здоровими та плодоносними. Спробуйте його, і ви здивуєтеся результату. Також ми розповідали, що варто посадити між рядками полуниці.