Засипле цвітом і не хворітиме: найкраще підживлення для орхідеї

Сад і город
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Догляд за орхідеями
Краще підживлення для орхідеї. Фото: Хочу!

Орхідеї мають дуже гарні квіти і можуть цвісти безперервно, якщо правильно за ними доглядати

Вважається, що орхідеї невибагливі у догляді і можуть прижитися навіть у людей, які взагалі не вміють поводитися з рослинами . Це чудові квіти, які приносять радість своїм виглядом. Існує кілька порад щодо догляду і правильне підживлення, яке дозволить квітам пишно цвісти.

Багато садівників знають про корисні властивості перекису водню для саду та городу. Проте це також є і найкращим підживленням для орхідей на ваших підвіконнях, розповідає канал Сучасна Дача.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ваша орхідея буди дуже гарно рости і не переривати цвітіння, якщо ви регулярно будете її підгодовувати. Найкращим добривом для цих квітів є перекис водню.

Переваги перекису для орхідей

🌺Зміцнює імунітет.

🌺Стимулює цвітіння,

🌺Насичує ґрунт киснем,

🌺Лікує від шкідників і хвороб.

Як зробити добриво

Придбайте дистильовану воду, яку потрібно розвести з перекисом водню. На 1 л води беремо 2 столові ложки перекису водню. Цим розчином поливаємо орхідею раз на тиждень. Також важливо робити підкореневе підживлення та обприскувати листя орхідеї. Рослина так швидше вбиратиме добрива.

Це стосується здорових рослин. Якщо ж ваша орхідея захворіла - можна зробити інший розчин: у склянці води розвести 3 столові ложки перекису водню і 1 краплю йоду та обприскати ним орхідею. Повторювати раз на 5-7 днів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чим краще підживити орхідею , яка вперто сидить на місці. Цей спосіб ефективний для пришвидшення росту.