Якщо у вас є ці рослини - час їх повісити: 5 найкращих вазонів для підвісних кашпо

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми розповідали, які рослини  люблять тісні горщики . Тепер ділимось переліком видів, які будуть себе найкраще почувати у підвісних кашпо.

Такий метод розміщення - чудовий спосіб інтегрувати зелених друзів в будь-яку кімнату, навіть невелику. Вони не забирають багато місця та одразу додають приміщенню свіжості. На uaportal.com розповіли про найкращі варіанти кімнатних рослин для підвісних кашпо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Потос

Потос - це одна з найпопулярніших кімнатних рослин. Є чимало його сортів, тож можна обрати той, що найкраще підходить вашому інтер’єру. Потоси невибагливі та швидко ростуть.

Хрестовик Роулі

Ця рослина має дуже цікавий вигляд. У неї звисають стебла, а листя мають форму кулі. Він добре переносить яскраве світло і потребує дренованого ґрунту. А ще Хрестовик Роулі може цвісти маленькими білими квітами.

Хлорофітум чубатий

Ще одна стійка і невибаглива кімнатна рослина. Його довгі, тонкі листя можуть виростати до 18 дюймів завдовжки. А ще він чудово очищує повітря.

Монстера Адансона

Рослина має глянсове зелене листя з дірочками. Вона проста в догляді і переносить різні режими освітлення.

Філодендрон micans

Красива кімнатна рослина з м'яким оксамитовим листям. Чудово росте в розсіяному сонячному світлі і вимагає помірного поливу. Цей філодендрон будь-якій кімнаті додасть трохи тропічного шарму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Підвісні кашпо - чудовий спосіб розміщення для цих рослин. Також ми розповідали про види, які можуть бути токсичними для ваших домашніх улюбленців.