З Введенням у храм Пресвятої Богородиці 2023! Картинки, побажання своїми словами та відеопривітання

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Введення в храм Пресвятої Богородиці — один з 12 найважливіших церковних свят. Цьогоріч ми святкуємо його 21 листопада, враховуючи перехід на новоюліанський календар. З цієї нагоди редакція HOCHU.ua ділиться з вами найщирішими привітаннями в прозі, листівками та відео.

Богородиця вважається берегинею сімейного вогнища. Вона уособлює материнство, віру та надію. До неї звертаються в молитвах за дітей, вагітних і просять про легкі пологи. А ще вона оберігає вірян від різноманітних бід.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

21 листопада ми відзначаємо це велике християнське свято — Введення в храм Пресвятої Богородиці або Третя Пречиста. Радимо вам переглянути цю добірку привітань, щоб потім поділитися ними з друзями та рідними.

Введення в храм Пресвятої Богородиці: привітання в прозі

У святковий день, Введення в храм Пресвятої Богородиці, нехай Бог наділяє вас терпінням і здоров'ям, міцною вірою і великою надією, чесністю і вірністю, розсудливістю і добротою сердець. Зі святом!

***

Дорогі християни, щиро вітаємо вас зі святом Введення в храм Пресвятої Богородиці. Бажаємо вам не забувати про праведність, доброту, залишатися твердими у вірі та смиренними в повсякденних справах. Нехай Господь дає вам силу пройти всі земні випробування легко і ніколи не залишатися поза милістю Божою.

***

Вітаю зі святом Введення в храм Пресвятої Богородиці! Зичу великого і світлого щастя вам та вашим близьким, а також здоров'я, миру, радості, відради, гармонії та доброти душі.

***

Сьогоднішнє свято Введення в храм Пресвятої Богородиці є особливим для всіх християн. Цей день нагадує нам про захисницю та покровительку, Діву Марію, чиї батьки віддали її на служіння Богу. Це початок шляху, який привів до народження Ісуса Христа та спокутування наших гріхів. Тож вітаю вас з цим важливим днем!

***

Нехай ваша душа завжди буде легкою і чистою, вільною від темних думок та прагнень. Бажаю, щоб віра допомагала знаходити сили й жити відповідно волі Божої. Нехай смиренність допомагає ухвалювати тільки праведні рішення, а ваше життя буде наповнене світлом і любов'ю. З днем Введення в храм Пресвятої Богородиці!

***

З днем Введення в храм Пресвятої Богородиці! Нехай Діва Марія охороняє вас від всіх бід та турбується про ваших близьких.

Введення в храм Пресвятої Богородиці: картинки та листівки

З Введенням до храму Пресвятої Богородиці 2023! Картинки, побажання своїми словами та відеопривітання до свята - фото №1
З Введенням до храму Пресвятої Богородиці 2023! Картинки, побажання своїми словами та відеопривітання до свята - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Введення в храм Пресвятої Богородиці: відеопривітання

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, що не можна робити під час святкування Третьої Пречистої. Ми розповіли про головні заборони та традиції свята.

Фото: Радіо MAXIMUM, vitanniachko.com.ua, fakty.com.ua