З Днем ангела Катерини! Оригінальні привітання та красиві картинки з іменинами

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

24 листопада — День ангела Катерини . В нашому матеріалі ви знайдете цікаву інформацію про значення імені Катя, а також оригінальні привітання з іменинами в форматі красивих побажань своїми словами та листівок.

Ім'я Катерина має грецьке коріння і походить від грецького імені Αικατερίνη ("Хайкатеріне"), що перекладається як "вічно чиста". Катя вирізняється своєю чесністю і відкритістю. Вона приймає правильні рішення і завжди прагне говорити правду. Ця властивість часто може впливати на її життя, але Катя залишається вірною своїм принципам. Для неї важливіше дотримуватися правильних вчинків, ніж отримувати тимчасові вигоди. Зазвичай вона відзначається веселим та легким способом спілкування, а її характер можна описати як приємний та товариський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання з іменинами Катерини: побажання своїми словами та листівки

З Днем ангела Катерини! Оригінальні привітання та красиві картинки з іменинами - фото №1
З Днем ангела Катерини! Оригінальні привітання та красиві картинки з іменинами - фото №2

***

Катруся, нехай свята Катерина завжди оберігає тебе і направляє на правильний шлях! Бажаю в цей день всіляких благ, міцного здоров'я і безлічі щастя, щоб кожна мить була наповнена світлом, радістю і теплом! Нехай твоє життя складається тільки з яскравих моментів!

***

З Днем святої Катерини! Нехай це світле свято приносить тобі радість, успіх і достаток! Бажаю тобі сімейного добробуту, гармонії в душі, спокою і безмежної любові. Нехай свята Катерина оберігає тебе від усіх труднощів і невдач!

З Днем ангела Катерини! Оригінальні привітання та красиві картинки з іменинами - фото №5
З Днем ангела Катерини! Оригінальні привітання та красиві картинки з іменинами - фото №6

***

Дорога Катюша, вітаю тебе з іменинами! Нехай це світле ім'я завжди захищає тебе від життєвих турбот. Бажаю, щоб воно стало тобі вказівником на шляху до успіху, щастя і добробуту!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Катя, нехай свята Катерина завжди супроводжує тебе і веде на правильний шлях! Бажаю в цей особливий день усіляких благ, міцного здоров'я і багато-багато щастя, щоб кожен момент був наповнений світлом, радістю і теплом! Нехай твоє життя складається лише з яскравих вражень!

З Днем ангела Катерини! Оригінальні привітання та красиві картинки з іменинами - фото №9
З Днем ангела Катерини! Оригінальні привітання та красиві картинки з іменинами - фото №10

***

Бажаю в день святої Катерини тобі величезного щастя, добра, віри та здійснення всіх мрій! Нехай твій Ангел Охоронець завжди береже тебе і направляє на правильний шлях! Нехай кожна мить буде наповнена любов'ю, позитивом і успіхом!

***

Катерина, Катя, Катруся! Вітаю з Днем ​​святої Катерини! Бажаю сімейного щастя, жіночності, внутрішньої гармонії та світлої любові. Нехай свята Катерина вислуховує твої найтепліші бажання і наповнює життя яскравими подіями. З іменинами!

З Днем ангела Катерини! Оригінальні привітання та красиві картинки з іменинами - фото №13
З Днем ангела Катерини! Оригінальні привітання та красиві картинки з іменинами - фото №14
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про подарунки з нагоди  Дня ангела.  Ми зібрали цікаві ідеї універсальних та стильних презентів, які будуть доречними на іменини.

Фото: radiotrek..ua, tsn.ua, amazingukraine.pro