Міжнародний день жінок-правозахисників 2023: щирі вітання і святкові листівки — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Щороку 29 листопада у світі відзначають День жінок-правозахисників. Люди вшановують сміливість та небайдужість дівчат і жінок, які виступають за права людини, а також захищають гендерну рівність.

У сучасному світі на жінок-правозахисників скоюється найбільше нападів. Їх переслідують, вони потерпають від насилля та погроз. Правозахисниці стикаються з перехресною дискримінацією за ознаками раси, етнічної приналежності, сексуальної орієнтації, гендерної ідентичності, релігії та інших маргінальних статусів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Міжнародний день жінок-правозахисників 2023: щирі вітання і святкові листівки — українською - фото №1

Вітання із Міжнародним днем жінок-правозахисників 2023:

Вітаємо жінок-правозахисниць! Ви вмієте розв'язувати будь-яку проблему. І саме в цей день ви відзначаєте професійне свято. Дозвольте привітати Вас і побажати успіхів, удачі та добробуту. Спасибі Вам за професіоналізм і турботу про людей!

Міжнародний день жінок-правозахисників 2023: щирі вітання і святкові листівки — українською - фото №2

Вітаємо з Міжнародним днем жінок-правозахисників! Дякуємо за вашу небайдужість, відвагу і мудрість! Ви взірець для майбутніх поколінь!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Міжнародний день жінок-правозахисників 2023: щирі вітання і святкові листівки — українською - фото №3

З днем жінок-правозахисниць! Кожній людині хоча б раз у житті знадобилися ваші послуги. Тому прийміть слова подяки та найкращі побажання. Нехай ваша робота завжди приносить задоволення, достаток і авторитет.

Міжнародний день жінок-правозахисників 2023: щирі вітання і святкові листівки — українською - фото №4

Вітаємо відважних жінок із професійним святом! Будьте завжди переможцями, і нехай вас захищають янголи-охоронці! Дякуємо за вашу небезпечну, але надзвичайно важливу роботу!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Міжнародний день жінок-правозахисників 2023: щирі вітання і святкові листівки — українською - фото №5

З Міжнародним днем жінок-правозахисниць! Нехай кожен день приносить перемогу, а життя дарує лише приємні новини. Будьте щасливими, коханими та захищеними!

Міжнародний день жінок-правозахисників 2023: щирі вітання і святкові листівки — українською - фото №6

Шановні жінки-правозахисниці! Бажаємо вам завжди досягати бажаного, не боятися перешкод і перемагати у справах! Дякуємо за вашу мудрість, небайдужість та активну життєву позицію!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Міжнародний день жінок-правозахисників 2023: щирі вітання і святкові листівки — українською - фото №7

Раніше ми писали про визначні дати у грудні 2023 року. До вашої уваги — систематизований календар державних і професійних свят на перший місяць зими.