Який подарунок на річницю весілля обрати? Ми знайшли 5 варіантів

Усі свята
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Що подарувати на річницю весілля? Сюрприз на річницю може бути оригінальним і романтичним або практичним і корисним. Редакція Хочу зібрала ідеї, які допоможуть вам обрати подарунок на річницю весілля.

Що можна подарувати на річницю весілля: ідеї для коханих

Ми впевнені – подарунок на річницю весілля це щось миле, романтичне та особливе! Саме тому ми зібрали в одному матеріалі оригінальні подарунки на день весілля, серед яких легко можна знайти щось слушне.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Що дарують на річницю весілля: думка експерта

Організаторка весіль та заходів Джесіка Слоан розповіла brides.com про те, що потрібно дарувати на річницю весілля.

Спирайтеся на особисте та значуще,

— каже вона.

Слоан наголошує, що персоналізовані подарунки – найкраща ідея. (Тут ми зазначимо, що персоналізовані подарунки – гарна ідея не лише для річниці весілля).

Подарунок на річницю весілля: 5 варіантів

  1. Карта зі значущими для пари місцями

Креативний подарунок на річницю — карта міста, країни чи світу, де відзначені важливі пари місця. Такий подарунок ідеально підходить для пари, яка любить мандрувати.

  1. Зоряна карта

Виробників карт нічного неба, на щастя, чимало, тому створення такого сюрпризу не буде проблемою. На спеціальний плакат нанесуть зображення нічного неба, яке можна було спостерігати у певний день у певному місці. Для такого сувеніра можна вибрати дату весілля або знайомства. Такий подарунок припаде до душі сентиментальним та романтичним людям.

  1. Пазл із фото

Такі пазли можна створити з весільних фото чи милих кадрів із спільного життя. Це найкращий подарунок на річницю весілля для любителів головоломок та спокійних сімейних вечорів.

  1. Фотоальбом

Так, ми знаємо, що фото у 2024 році найчастіше зберігають у хмарі, але скласти цілий альбом із милими моментами сімейного життя – це дуже мило. Крім того, такий альбом стане добрим елементом декору.

  1. Похід у СПА

Що дарувати на річницю весілля тим, хто має все? Можна подарувати трохи часу вдвох у СПА! Так, звичайно, сімейна пара дійсно завжди поруч, але в СПА-салоні у закоханих буде можливість побути вдвох далеко від побутових питань і роботи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що можна подарувати на День народження . Серед цих ідей можна знайти і натхнення для подарунку на річницю весілля.