Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана: привітання та листівки зі святом

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

У календарі свят січня є особлива для віруючих людей дата. Це Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана . Спеціально для вас ми підготували найкращі привітання з Собором Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна, щоб ви могли привітати близьких зі святом.

Важливо знати, що одразу після Хрещення Господнього , останнього свята різдвяного циклу, йде Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана. За новим календарем дата відзначається 7 січня, але оскільки зараз спостерігається тенденція до того, що українці на перехідному етапі відзначають деякі релігійні дати двічі, у стару дату, 20 січня, вам також може стати в пригоді вітальний контент.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ким був святий Іоанн Хреститель? Історія говорить про те, що Іоанн Хреститель народився в сім'ї Захарії — пророка і священика Єрусалимського храму та Єлисавети, рідної тітки Діви Марії. Господь послав святого Іоанна Предтечу людям, щоб підготувати їх до приходу Ісуса Христа. Святий розповідав народу про пришестя Ісуса і навіть вказав місце, де люди його побачать — у Віфаварі над річкою Йордан. Святий Іоанн хрестив Ісуса, ставши серед людей Хрестителем Христа. Він вів праведне життя і прийняв мученицьку смерть за віру — Іоанн Предтеча був обезголовлений царем Іродом, пізніше був зведений до лику святих.

Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана

Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна: привітання у віршах

Святий Іоанн — не тільки пророк, а й Великомученик, Предтеча і Хреститель Ісуса. Християни мають до нього особливе ставлення, тому він вшановується протягом церковного року шістьма знаменними датами. З однією з них ми пропонуємо вам привітати рідних і близьких. Привітання з Собором Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна у віршах дивіться далі.

***
Зі святом Іоанна Предтечі вітаю,
Щастя, радості бажаю.
Щоб замріяне збулося,
Мов у казці щоб жилося.
Хай небо зорепадом чарує,
А сонечко ясне веселку дарує.

***
Побажаю вам терпіння
Й Божого благословіння!
Нехай Предтеча помагає,
Від нечисті та бід оберігає!

***
У Собор Іоанна Предтечі
Я бажаю вам віри та сили,
Щоб смута та думки лихі
Ніколи вас не підкосили.
Нехай надія у душі не згасне,
Зігріває хай серце кохання,
Будуть мир, розуміння та щастя,
А Господь чує ваші прохання.

***
У відчай, друже, не впадай,
У свято ліпше ти молитву почитай!
Піди до церкви та часу не гай —
Нехай Предеча допоможе — забажай!
Побажаю вам терпіння
Й Божого благословіння!
Нехай Предтеча помагає,
Від нечисті та бід оберігає!

***
Зі святом Івана вітаю,
Щастя, радості бажаю.
Щоб замріяне збулося,
Мов у казці, щоб жилося.
Хай небо зорепадом чарує,
А сонечко ясне веселку дарує.

***
Собор Предтечі Іоанна
Справляємо нині ми, друзі.
Добра в серцях вам усім бажаю,
Нехай буде щасливою родиною.
Нехай не гасне віра ваша,
Нехай у житті вас веде любов,
Надія спалахує яскраво
І дарує радість знову і знов.

Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана листівки

Зі Собором Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна: привітання в прозі

Як натхнення для вас ми також публікуємо душевні побажання зі святом своїми словами. Зберігайте, щоб не втратити.

***
Сьогодні велике свято — Собор Іоанна Предтечі. Нехай Вам у житті допомагає святий Іоанн. Нехай Вас завжди оточують близькі та рідні, а у Вашій оселі панує злагода, добробут і взаєморозуміння. Бажаю Вам миру, добра і здійснення всіх бажань.

***
Надсилаю тобі найщиріші привітання з днем Собору Іоана Хрестителя. Бажаю тобі жити чесно і по совісті, а в душі нехай завжди буде віра в добро і чудеса. Нехай здійсняться всі праведні задуми!

***
У це свято бажаємо вам абсолютного миру в душі та приємного проведення часу серед рідних і близьких. Нехай у вашій оселі панує любов, благополуччя і взаєморозуміння.

***
Вітаю із Собором Іоанна Хрестителя! Нехай цей святий оберігає Вас від життєвих негараздів і захищає від біди. Бажаю Вам і Вашій родині здоров'я, добробуту, миру та міцної віри в душі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
Він приніс у світ добро і благу звістку, він чекав Спасителя, щоб стати його другом. Він вчить нас добру, шануванню і безмежній вірі через століття. Ми повинні пам'ятати про його життя, щоб обрати істинний шлях, праведний і благочестивий. Іоанн Предтеча став світлом у житті людства. Зі святом!

***
Від щирого серця вітаю з цим світлим святом! Нехай у домі панує мир, любов і розуміння, а будь-які негаразди обходять стороною! Бажаю добра і процвітання!

***
Дозвольте привітати Вас із Собором Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана. У це велике і чисте свято хочу побажати Вам і всім Вашим близьким душевної теплоти, добра, злагоди, здоров'я, любові та щастя. Нехай у всіх благих вчинках допомагає вам святий Іоанн.

***
Найсвітлішого, гарного, святкового настрою. Радості, блиску в очах, посмішок, позитивних думок і везіння, душевної гармонії і тільки справжніх людей поруч. Нехай казка до оселі прийде, промінь тепла і світла оберігатиме кожен день. Вірте тільки в краще, тоді всі приємні зустрічі будуть невипадковими.

Листівки зі святом Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна

Також зберігайте атмосферні картинки з Собором Предтечі і Хрестителя Господнього Іоанна, щоб відправити їх у соцмережах як тепле привітання.

з Собором Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана картинки
Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана картинки
з Собором Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана листівки
Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана листівки
Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана
з Собором Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана привітання
з Собором Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана привітання
Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана
Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана картинки

Зі святом, друзі!

Також вам точно стане в пригоді новий церковний календар 2024. Коли будуть головні свята, пости і поминальні дні, дізнайтеся в нашій статті . Забирайте в закладки, щоб не загубити.