День ангела Ксенії: найкрасивіші картинки та листівки, якими можна привітати з іменинами

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

24 січня українці відзначають День пам'яті преподобної Ксенії за новим календарем. Ми вже писали про те, що не можна робити цього дня, а в цьому матеріалі ви знайдете найкрасивіші привітання з Днем ангели Ксенії — креативні листівки та картинки до свята. Зберігайте!

Ксенія була дочкою римського сенатора та з дитинства любила Бога, однак батьки хотіли віддати заміж її за незнайомця, тож Ксенія (при народженні — Євсевія) втекла й поселилась на одному з островів поблизу Малої Азії. Своє життя дівчина присвятила  служінню Господу: збудувала церкву, допомагала грішникам та підтримувала нужденних.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

День ангела Ксенії відзначають кілька разів на рік. Сьогодні, 24 січня, один з таких днів. Ім'я Ксенія має грецьке походження і перекладається як "гостя" або "іноземка". У слов'янських мовах воно здобуло популярність як Оксана.

Ксеніям властива доброта, ніжність і чутливість. Вони вирізняються чесністю і спокоєм. У дорослому віці часто стають відмінними господинями.

Талісманами Ксенії є кипарис і халцедон, їхній сріблястий колір. Це ім'я особливо підходить Козерогам, Дівам і Близнюкам. Нехай цей день буде святковим і радісним для всіх Ксеній та їх близьких!

Привітання з Днем ангела Ксенії

День ангела Ксенії: найкрасивіші картинки та листівки, якими можна привітати з іменинами - фото №1
День ангела Ксенії: найкрасивіші картинки та листівки, якими можна привітати з іменинами - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали,  коли буде Великий піст 2024 . Не пропустіть дату за новим церковним календарем.

Фото: 24 канал, ТСН, НВ