Ксеніє, з Днем ангела! Збірка привітань у прозі та листівки

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Традиційно 24 січня усі будуть вітати жінок із іменем Оксана з Днем ангела. З нагоди іменин публікуємо для вас найгарніші вітання у прозі та святкові листівки. Не забудьте порадувати щирими побажаннями своїх знайомих, колег чи друзів із цим іменем.

У Греції є давнє ім'я Ксенія, яке у перекладі з мови оригіналу означає “гостинна” або “мандрівниця”. Український варіант — Оксана. Володарки цього імені доброчесні, справедливі, веселі та завжди відстоюють свою точку зору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Привітання з Днем ангела Оксани:

Я вітаю тебе, Оксано, з радісним та світлім днем — із Днем ​​твого янгола-охоронця! Нехай він завжди оберігає тебе від біди й заздрісних очей. Хай твоя душа буде завжди наповнена великою любов’ю і щастям!

***

Дорога моя, гарна і мудра, добра і чуйна Ксеніє! Сердечно вітаю тебе з іменинами! Бажаю завжди залишатися такою ж хорошою, якою ти є! Любові тобі й теплих стосунків у сім’ї, поваги і обожнювання від колег і друзів! Нехай робота йде на лад, життя б’є ключем, а вільні дні будуть яскравими і незабутніми!

***

Кажуть, янгол-охоронець нас направляє на вірний шлях, коли ми віримо у Бога. Віра у добро допомагає бачити істину на життєвому перехресті, а янгол залишає, дарує знаки та підказки для зважених рішень. Я бажаю тобі, Оксано, щоб твій янгол-охоронець завжди йшов попереду тебе і захищав від життєвих негараздів. Із Днем янгола!

Ксеніє, з Днем ангела! Збірка привітань у прозі та листівки - фото №1
Pinterest

Сьогодні — день твоєї небесної покровительниці Оксани. Вітаю тебе і бажаю, щоб свята Ксенія оберігала тебе від різних бід і напастей. Частіше усміхайся, вір у Бога і твори добро.

***
Оксано, з іменинами!Мені пощастило працювати кожен день пліч-о-пліч із тобою! Бажаю домагатися всіх поставлених цілей і завжди посміхатися! Бажаю визнання, фінансової незалежності та взаємного кохання!
***
Вітаю з іменинами прекрасну Оксану! Хочеться побажати яскравого світла в житті і радісних свят душі, успіху в усіх справах і задумах, краси і неймовірної доброти серця, вірності, міцного здоров’я і чудового настрою! З Днем ангела!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ксеніє, з Днем ангела! Збірка привітань у прозі та листівки - фото №2
Pinterest

Ксеніє, вітаю тебе з Днем ангела! Бажаю успіху в усіх життєвих сферах, гармонійних стосунків у сім’ї, жіночого щастя, особистісного зростання, здійснення найзаповітніших бажань і відсутності перешкод на шляху до цілі!

***

Оксана, в День твого Ангела хочеться побажати тобі, щоб твоє світле, радісне життя було наповнене любов’ю до ближніх, щастям і добробутом. Нехай близькі завжди радують, друзі будуть поруч і все в житті складається вдало!

***

Оксано, вітаю з Днем ангела! Нехай твій небесний охоронець буде завжди з тобою поруч – і в хвилини радості, і в хвилини смутку, і в любові, і розлуці. Будь благословенна, щаслива, кохана і заможна!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ксеніє, з Днем ангела! Збірка привітань у прозі та листівки - фото №3
Pinterest
Ксеніє, з Днем ангела! Збірка привітань у прозі та листівки - фото №4
Pinterest
Ксеніє, з Днем ангела! Збірка привітань у прозі та листівки - фото №5
Pinterest
Ксеніє, з Днем ангела! Збірка привітань у прозі та листівки - фото №6
Pinterest
Ксеніє, з Днем ангела! Збірка привітань у прозі та листівки - фото №7
Pinterest
Ксеніє, з Днем ангела! Збірка привітань у прозі та листівки - фото №8
Pinterest
Ксеніє, з Днем ангела! Збірка привітань у прозі та листівки - фото №9
Pinterest
Ксеніє, з Днем ангела! Збірка привітань у прозі та листівки - фото №10
Pinterest
Ксеніє, з Днем ангела! Збірка привітань у прозі та листівки - фото №11
Pinterest
Ксеніє, з Днем ангела! Збірка привітань у прозі та листівки - фото №12
Pinterest

Раніше ми писали привітання із Днем ангела Оксани у віршах. Для вас — гарні римовані побажання та яскраві листівки з нагоди іменин.