Привітання з Міжнародним днем митника: картинки та листівки до свята

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Сьогоднішній день багатий на свята. 26 січня в Україні відзначають  День працівника Державної аудиторської служби , а ще іменини Марії . Крім цього, в календарі професійних свят є ще Міжнародний день митника. В нашому матеріалі ви можете більше прочитати про це свято, а також знайти оригінальні привітання, якими можна порадувати митників.

Міжнародний день митника — це професійне свято осіб, які забезпечують безпечний перетин кордону. Працівники митниці виконують перевірку багажу та документів, протидіють незаконним діям і надають допомогу подорожнім.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Міжнародний день митника заснували ініціативою Всесвітньої митної організації. Перший раз це свято відзначили у 1983 році. Датою обрали відзначення першої сесії Ради митного співробітництва, яка відбулася 26 січня 1953 року.

В цей день митники отримують привітання з нагоди свого професійного свята. Якщо в вашому оточенні є митники, то пропонуємо привітати їх зі святом крутими картинками та листівками. Такі привітання допоможуть "достукатися" навіть до тих, хто зараз не поруч, тож зберігайте!

Привітання з Міжнародним днем митника

Привітання з Міжнародним днем митника: картинки та листівки до свята - фото №1
Привітання з Міжнародним днем митника: картинки та листівки до свята - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також вам може бути цікаво дізнатися, як в Україні змінилися дати святкування практично всіх церковних свят. Ми підготували для вас оновлений  календар свят на 2024 рік , тож ознайомтеся з ним, щоб знати, коли та кого вітати.

Фото: lux.fm, unian.ua