День оптиміста 2024: привітання і гарні картинки — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Щороку в перший четвер лютого у світі відзначається День оптиміста. Люди влаштовують тематичні акції, аби надихнути інших на розкриття власного “Я”. Для вас — гарні листівки з нагоди світа і трішки історії.

У 2024 році День оптиміста припадає на 1 лютого. Ініціаторами свята були учасники Клубу оптимістів Америки в 1909 році. Головний меседж дати — заохочувати людей до добрих вчинків, які б забезпечували оптимістичне майбутнє.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання:

Вітаємо вас із Днем оптиміста! Якщо ви не відносите себе до цієї категорії людей, час переосмислити ставлення до себе. Ви — єдина людина у Всесвіті, який не було, нема і не буде. Немає навіть схожих на вас, тому що ви — унікальні. І у вас все вийде. Якщо не з першого разу, то з двадцятого. Утріть всім носа!

День оптиміста 2024: привітання і гарні картинки — українською - фото №1

У День оптиміста бажаємо вам тримати у фокусі моменти життя “тут і зараз”. Нехай у цю хвилину не буде смутку, печалі. Що б не було, час іде, і потрібно здійснювати свої мрії та плани. Пам'ятайте, що ваші улюблені кафе, кінотеатр, будинок і сквер у місті, були просто чиєюсь мрією. Не здавайтеся, і у вас теж все вийде!

День оптиміста 2024: привітання і гарні картинки — українською - фото №2

Із Днем оптиміста! Нехай ніяких життєвий шторм не потопить віру в себе, а просто змиє поганий настрій, перешкоди, заздрісників та людей, які “ставлять палки в колеса”, коли ви починаєте вірити в себе. Перемагайте свої обмеження!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
День оптиміста 2024: привітання і гарні картинки — українською - фото №3

Найкращий день — це сьогодні! Найкращий час для будь-чого — тут і зараз! Не сумнівайтеся у собі. Дійте, вірте, перемагайте. З Днем оптиміста!

День оптиміста 2024: привітання і гарні картинки — українською - фото №4

Нехай ваше життя буде наповнене найкращими моментами, які ви самі для себе оберете. Адже людина сама вирішує та обирає, на що звертати увагу, кого слухати, куди дивитися і як діяти. Будьте найкращим варіантом себе. З Днем оптиміста!

День оптиміста 2024: привітання і гарні картинки — українською - фото №5

Раніше ми писали мотиваційні постери на кожен день. Для вас — тематичні картинки і теплі слова для покращення настрою і натхнення.