Всесвітній день шлюбу: зворушливі привітання зі святом

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

У лютому, крім Дня Валентина , є ще одна важлива романтична дата, сповнена сенсу. Це Всесвітній день шлюбу. Не пропустіть найдушевніші привітання з сімейним святом!

Всесвітній день шлюбу (він же World Marriage Day ) щороку відзначається у другу неділю лютого. У 2024 році свято випадає на 11 лютого. Всесвітній день шлюбу був заснований завдяки ініціативі організації Worldwide Marriage Encounter. Це відома релігійна програма, що працює над тим, щоб допомагати одруженим парам поліпшити їхній шлюб.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перше святкування Всесвітнього дня шлюбу відбулося 1983 року. Головна місія свята — наголосити на важливості сім'ї, привернути увагу до її проблем і шляхів їх вирішення, нагадати про необхідність взаємоповаги, готовність поступатися і знаходити компроміси.

У свято варто сказати кілька теплих слів своїй другій половинці, подякувати за щасливі моменти разом. У цьому вам допоможуть привітання зі Всесвітнім днем шлюбу.

всесвітній день шлюбу

З Днем шлюбу 2024: привітання у віршах

Зворушливі вірші точно створять ще один момент близькості, привід заговорити про найголовніше. Присвятіть гарні вірші з Днем шлюбу своїй коханій людині.

***
Ти — музика мого життя,
Чарівний спів без слів, без порівняння
Мелодія, якій немає вороття,
Бо душі наші з’єднані коханням!

***
Хай ласкава буде доля,
Хай щасливий буде вік,
Лиш про тебе, моя люба,
Думає твій чоловік!

***
Моя дружина — вірна і кохана,
Так вишукано, дуже гарно вбрана,
Струнка, красива, мила, наче квітка,
І білосніжна, чиста, як лебідка!

Сердечно з Днем шлюбу вітаю,
Прожити в щасті до ста літ бажаю,
Не знати холоду душевного, морозу,
Нехай від радості бринять лиш жіночі сльози!

Хай буде мудрість, креативність і натхнення,
Насиченим любов’ю повсякдення,
Кохання в серці квітне полум’яно,
Одна на світі мною ти кохана!

всемирный день брака 2024

***
Усе, що може дати світ:
Пташиний спів, троянди цвіт,
Ясного неба височінь,
Безодні моря глибочінь,
Натхнення вітру, блиск зірок,
Небесну усмішку хмарок,
Дива усі й дари любі,
Й моя любов — лише тобі!

***
Прийми, любов, моє вітання,
Коли весна ось-ось прийде.
І квітне на землі кохання
У ніжний Шлюбу день.
Повільно пелюстки зриваю,
Потрібна відповідь мені,
Чому ж у квітки я питаю,
Чи любиш ти мене, чи ні?
Пробач, що я на світі є,
Що часто поглядом тривожу.
Пробач, що ти життя моє,
Інакше жити я не можу!

***
Мені потрібна тільки ти,
Мені потрібні твої сни,
Мені потрібні твої очі,
Проведені з тобою ночі,
Твоя рука в моїй руці,
Твій поцілунок на щоці,
Твій погляд, усмішка і сміх.
Ти моє щастя і мій гріх,
Моя зима, весна і літо.
І біль усю водою змито,
Ось сходить сонце з-за гори,
Пітьма пішла —
З'явилась ти!

***
Ти мій скарб, моє кохання!
Хай здійсняться всі бажання!
Зі святом вітаю тебе,
Дарую закохане серце своє!

всесвітній день шлюбу свято

Всесвітній день шлюбу: привітання в прозі

Своїми словами красиво привітати з Днем шлюбу вам допоможуть такі продумані рядки.

***
У свято Всесвітній день шлюбу хочу побажати тобі приємних вражень, теплих слів і ніжних дотиків. Нехай любов відчувається в кожному звуці, нехай мелодія душі лунає, наче прекрасна пісня. Щастя нам!

***
Зі Всесвітнім днем шлюбу! Коли в серці живе любов, світ навколо прекрасний, світлий, сповнений чудес. Любов надихає, окрилює, дарує надію. Кохання справді вміє творити дива. Нехай це чарівне почуття наповнює серця до країв. Любові, ніжності, теплоти, гармонії та краси!

***
Сьогодні, в це велике свято Всесвітній день шлюбу, я хочу висловити тобі свою щиру подяку за всі миті щастя, які ми поділяємо разом. Кожен день, проведений поруч з тобою, наповнений любов'ю, підтримкою і взаєморозумінням, які зробили наше життя воістину чарівним.

***
Ти — моє натхнення, мій опорний камінь, моя радість і моя сім'я. Твоя ніжність і турбота зігрівають моє серце в найхолодніші дні, а твоя посмішка — моє джерело нескінченного щастя. Дякую тобі за твою відданість, за твою віру в нас і за твою нескінченну любов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
Кохана, нехай наші серця продовжують битися в унісон, нехай наші душі продовжують зливатися в одне ціле, і нехай кожен наш день буде наповнений теплом і гармонією, як в цей чарівний день. З тобою поруч я відчуваю, що разом ми можемо подолати будь-які труднощі і перетворити звичайнісінькі моменти на незабутні пригоди. Зі Всесвітнім днем шлюбу!

***
Моя дорога друга половинка, з кожним роком нашого шлюбу я розумію, що щастя — це не просто слово, а стан, який ми створюємо разом. Дякую тобі за кожну мить радості, за кожні обіймашки і за кожну ласку. Я щасливий, що саме ти — моя доля. З Днем шлюбу, моє кохання!

***
У цей особливий день я хочу сказати тобі, що ти — мій скарб. Твоє кохання освітлює мій шлях, як яскрава зірка в нічному небі. Завдяки тобі я дізнався, що означає справжня гармонія і щастя. Нехай кожен день нашого спільного шляху буде сповнений любов'ю, повагою і взаєморозумінням. Зі Всесвітнім днем шлюбу, моя рідна!

***
З днем нашого шлюбу, моя дорогоцінна половинка! Наші з тобою серця б'ються в унісон уже стільки часу, і щоразу це диво здається неймовірним. Ти — моє натхнення, моя радість, моя сила. Дякую за твою ніжність, за твою турботу, за твою нескінченну віру в нас. З любов'ю і вдячністю.

всесвітній день шлюбу картинки

Зі святом, друзі!

Також не пропустіть цікаву статтю про те, що подарувати коханому на День Валентина. ТОП подарунків уже доступний за посиланням.