День ангела Ярослава: найкращі картинки та листівки, якими можна привітати з іменинами

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

20 лютого відзначають  День пам’яті Ярослава Мудрого, а разом з цим святом і іменини Ярослава. В нашому матеріалі ви можете знайти красиві привітання з Днем ангела Ярослава та дізнатися більше про значення цього імені.

Ярослав — це ім'я з великою історією, яке має слов'янське коріння, але точне його значення залишається предметом обговорень. Існують кілька теорій про його походження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Перша теорія говорить про те, що ім'я Ярослав пішов від двох давньослов'янських слів: "Яр", що означає "потужний", та "слав", що означає "лава", що може тлумачитися як "володіє яскравою славою". Друга теорія говорить про те, що воно пішло від язичницьких вірувань: "яр" могло мати значення "життєва сила", отже, Ярослав міг би перекладатися як "славний своєю життєвою силою". Третє значення ім'я, пов'язане з богом сонця Ярилом. А найвідомішою постаттю з цим ім'ям, напевно, є князь Ярослав Мудрий.

Чоловіки з ім'ям Ярослав мають складний характер. Вони можуть бути як добродушними, так і образливими, схильними до диктаторства та впертими. Однак вони також легко піддаються впливу свого оточення.

Свої іменини Ярослави відзначають кілька разів на рік. Сьогодні, 20 лютого — один з таких днів, коли чоловіків з цим ім'ям можна привітати з Днем ангела. Тож ми зібрали найкрасивіші картинки та листівки, які ви можете надіслати своїм знайомим, друзям чи рідним.

Привітання з Днем ангела Ярослава

День ангела Ярослава: найкращі картинки та листівки, якими можна привітати з іменинами - фото №1
День ангела Ярослава: найкращі картинки та листівки, якими можна привітати з іменинами - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також багато українців вже чекають свято Масницю. Дізнайтеся, коли ми будемо відзначати його у 2024 році.