Для тих, хто цінує землю: вітання з професійним святом землевпорядника у прозі та картинках

Усі свята
692
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото українські лани
Фото: dnipropetrovska

Привітання з професійним святом для землевпорядників

У цей день, 9 березня відзначають свято ті, хто обрав своєю професією працю на рідній землі, хто турбується про її стан та родючість, про її сьогодення і майбутнє.  В Україні ваша професія завжди користувалася повагою, тому що присвячена неоціненному скарбові країни – її землі.

Хочу! бажає вам мирного неба, міцного здоров’я, добробуту, успіхів у роботі, злагоди та нових звершень у справі збереження й примноження нашого неоціненного багатства на благо процвітання рідного краю та України! Ми підготували для вас теплі слова привітань та листівки до вашого професійного свята.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня землевпорядника – свята тих, хто бере участь в формуванні та реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, здійсненні державного контролю за використанням та охороною земель, здійсненні заходів щодо розвитку ринку земель, організації та веденні державного земельного кадастру, землеустрою та моніторингу земель. Бажаємо нових творчих успіхів, щастя, міцного здоров’я, любові й пошани, успіхів у роботі, весняного настрою, добра й добробуту вам і вашим родинам.

На фото зображення землевпорядника
Фото: glavred

День землевпорядника – свято професіоналів, які об’єднують горизонти, людей і землю. У цей святковий день бажаємо землевпорядникам міцного здоров’я, невичерпної енергії, добра, сили для досягнення поставлених цілей на благо України!

На фото привітання для землевпорядника
Фото: glavred

Ви  віддані справі, яку обрали за покликом серця. Ваша наполеглива щоденна праця сприяє зміцненню землевпорядної служби, служить запорукою її успішного розвитку ви  кожного дня  доводите, що є компетентними та професійними. Ви щирі, небайдужі і дуже хоробрі. Бажаємо Вам  міцного здоров’я, особистого щастя, добробуту й злагоди у сім’ях, натхненної, плідної праці на своїй Українській землі!

На фото листівка з привітаннями
Фото: soc.obozrevatel
На фото поле з тризубом
Фото: glavred

Вітаємо фахівців землевпорядних служб з професійним святом і бажаємо міцного здоров’я, злагоди, сімейного добробуту, достатку, поваги колег, високих зарплат і нових досягнень! Невичерпної енергії, наснаги, нових здобутків! Нехай робота приносить справжнє задоволення!

На фото вірш з привітаннями
Фото: sogodnisvyato

З першим весняним подихом ми вшановуємо  вашу працю. Адже від відповідальної і професійної роботи працівників землевпорядних служб значною мірою залежить раціональне використання земель у районі, збереження їх для прийдешніх поколінь, надійний захист конституційних прав землевласників та орендарів. Сердечно бажаємо добра і достатку вам та вашим родинам, сил та наснаги, нових професійних досягнень. Нехай у ваших оселях панують мир та спокій, у справах  – мудрість та натхнення, у серці – весняний настрій та  любов до рідної землі.

На фото вірш з привітаннями
Фото: sogodnisvyato

Ваша робота — це турбота про найголовніше природне багатство - землю, її охорону, збереження та правильне використання. Ваш високий професіоналізм та наполеглива щоденна праця й надалі сприятиме зміцненню землевпорядної служби та буде запорукою її успішного розвитку. Успіхів Вам на професійній ниві, довгих років життя та всіх земних щедрот!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, які професії будуть популярні у майбутньому. Можливо ваша спеціальність буде надзвичайно важлива найближчим часом.