Масляний тиждень: красиві фото, картинки, листівки, відео та привітання

Усі свята
4 696
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

масниця картинка
canva.com

У свої права вступає Масляний тиждень. Масниця має багато традицій святкування, про що ми не втомлюємося розповідати на сторінках Хочу!

11 березня стартує Масляний тиждень 2024. До цього свята ми вже готували для вас красиві привітання з Масницею , а цього разу пропонуємо подбати заздалегідь про візуальний контент. На сайті Хочу! ви знайдете красиві фото, картинки, вітання у християнському дусі, а також відеопривітання на Масляний тиждень.

Раніше ми розповідали вам детально про традиції Масниці в Україні. Це свято здавна символізує довгожданий прихід весни, прощання з зимою, відродження життєвих сил. Також це важливий час примирення, злагоди та добра, і в цілому — початок нового сезону і циклу в році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На свято Масниця стараються проводити час з родиною та друзями, не обходяться сім святкових днів без теплих слів привітань, якими ми із задоволенням ділимося далі.

масниця привітання картинки
segodnya.ua

Масляний тиждень: фото і картинки зі святом

Як ви вже знаєте, Масниця в Україні споконвіку святкувалася варениками з сиром, сметаною та маслом. Можливо, після такого контенту у вас також виникне бажання разом приготувати вареники? Це спільне дійство не лише об'єднує родину, а й відзначає прихід весни та обіцяє щедрість урожаю. Після приготування вареників вони споживаються з вершковим маслом або сметаною, щоб підкреслити багатий смак та символіку Масляної. Ми підготували для вас такі апетитні листівки, які точно прикрасять ваші соцмережі у свято та нагадають про важливість спільних сімейних традицій.

масляний тиждень картинка
canva.com
з масляною картинка
canva.com
масляний тиждень вітання
lux.fm
з масляною листівка
canva.com
масляна картинки
www.nove.in.ua

З Масницею: листівки зі святом

Звісно, багато хто досі асоціює Масляний тиждень лише з млинцями, тому для вашої зручності ми зібрали найкращі картинки з Масницею, які зображають цю ароматну випічку. Однак не забудьте і про привітання для рідних та близьких, де згадується національний символ України — вареники.

привітання з масляним тижнем картинки
vitannya.com.ua
вітання з масляним тижнем
telegraf.com.ua
масляний тиждень картинки
vitannya.com.ua
вітання на масляну
vikna.tv
масляна картинки
zn.ua

Відеопривітання з Масляним тижнем

Не секрет, що зараз відеоконтент суперпопулярний, тому у ролі привітань красиві відео з Масляною точно не будуть зайвими. Аби ви не втрачали час на пошуки, ми обрали для вас кілька класних привітань з Масляною у формі відео, які обов’язково прийдуться до смаку тим, кому ви їх відправите.

Привітання з Масницею у християнському стилі

Наостанок також відзначимо, що Масляний тиждень 2024 поєднує у собі язичницькі та християнські традиції, вважається останнім етапом підготовки до Великого посту. Тому релігійним людям можуть знадобитися християнські привітання з Масницею. Кілька влучних ідей, як привітати з Масляним тижнем, ми публікуємо далі.

***

Щиро вітаю зі святом Масляної! Нехай цей час радості й відпущення стане для вас часом благодаті та внутрішнього очищення під проводом Святого Духа. Нехай в цей період особливого об'єднання з родиною та спільнотою ви відчуєте Божу присутність у вашому житті.

***

Від серця вітаю вас з Масляним тижнем! Нехай вогонь майбутнього Великодня освітить ваші серця, а милість Христова наповнить душу вами. З Масляним тижнем 2024!

***

Хай Масляна стане часом спокою та згоди в вашому домі, а віра у Христа — надією на вічне спасіння. Мої найтепліші вітання зі святом!

***

Зичу вам тепла, світла та любові у цей благословенний час Масляної. Нехай Господь обіймає вас Своєю милістю та добротою.

***

Світло Христове освітлює наші серця у цей час Масляної! Хай вогні свята дарують вам тепло і спокій, а віра в Христа зміцнює ваш дух.

***

Від щирого серця вітаю зі святом Масляної! Нехай милість Божа наповнить ваші дні радістю та благополуччям, а його любов охороняє вас завжди.

***

Вітаю зі святом та бажаю Божого благословення! Нехай Масляний тиждень 2024 буде для вас періодом примирення, прощення та відродження.

***

Нехай Масляна зближає нас з Богом і один з одним. Христос прийшов, щоб дарувати нам світло і надію, тому нехай Його благодать наповнює ваше життя.

з масляним тижнем картинка
lux.fm

Вітаємо з Масляною!

Також обов’язково прочитайте про головні заборони Сирного тижня. Що не можна на Масляну, дивіться у нашій статті за посиланням.