З іменинами Ірини! Найкращі весняні привітання, картинки та відео до Дня ангела

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

іменини ірини картинки
canva.com

Не знаєте, як привітати іменинницю? У нас вже готовий святковий контент, який точно сподобається винуватиці свята

Квітень багатий на святкові дати, що підтверджує календар іменинників другого місяця весни. І цей день не виняток. Окрім іменин Галини, сьогодні також святкують День ангела Ірини. Тож із задоволенням поповнюємо ваші запаси теплих побажань. У цій статті ви знайдете найкращі привітання з іменинами Ірини, картинки, листівки та відеопривітання.

Нагадаємо, ім'я Ірина походить від імені давньогрецької богині Ейрени та перекладається як "мир" або "спокій". Дівчата та жінки з цим іменем зазвичай дуже активні, цілеспрямовані, відповідальні, часто мають “синдром відмінниці”. Вони гарно ладнають з людьми та часто стають неформальними лідерами в колективах. До них приходять за порадою та дружньою підтримкою, тому у нас немає сумніву, що у День ангела Ірини іменинниці отримають просто безліч привітань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Аби ви могли привітати зі святом красиво, ми підготували красиві привітання з Днем ангела Ірини. Зберігайте, аби не загубити.

з днем ангела ірини
pixabay.com

День ангела Ірини 2024: привітання у віршах

До речі, раніше іменини Ірини у квітні святкували 29 квітня за старим стилем. Тепер же, після переходу ПЦУ та УГКЦ на новий календар, День Ірини святкують 16 квітня. Подаруйте сьогодні іменинниці чудовий весняний настрій та присвятіть ліричні рядки. Привітання з Днем ангела Ірини у віршах — далі.

***

Гарної такої днини

Іменини у Ірини.

Прийми ти від мене вітання,

Хай збудуться твої бажання.

В житті бажаю лиш радіти,

Й ніколи тобі не хворіти.

Хай доля привітно дивує,

Любов і щастя дарує.

Бажаю друзів вірних тобі,

Щоб допомогли у біді.

Хай твій ангел тебе оберігає,

Всяке лихо, що йде, відганяє.

***

Вітаю з іменинами Ірини,

Бажаю хай здійсняться твої мрії,

Чого не вистачає — хай прибуде,

Нехай в житті усе, що треба, буде!

У домі хай поселиться достаток,

Хай у вазу ставить хтось завжди букет ромашок,

Хай буде добра доля та кохання,

Щаслива усмішка і ввечері, і зрання!

***

Люба Ірусю! З Днем ангела, сонце!

Нехай прочиниться в щастя віконце,

Нехай краса твоя надалі розквітає,

Нехай ангели в житті тебе охороняють,

Завжди залишайся такою ж прекрасною —

Веселій, усміхненою, сонячно-ясною,

Нехай цей вірш тобі радість несе,

Безхмарним буде завжди небосхил!

***

Найкращі вітання з Днем ангела Іри,

Здоров'ячка, радості, щастя без міри,

Хай доля завжди тобі усміхається,

Усе, що задумала, завжди збувається!

***

Хай гарний урожай життя дарує,

Любов та Віра у душі живуть.

Сьогодні Ангел в небесах святкує

І ти, Іруся, про свято не забудь.

Хай Ангел захистить від всього злого,

Дарує щастя чарівний розмай,

Добра, Надії, помочі від Бога,

І чистий та безхмарний небокрай.

***

Хай святкове янголятко

Принесе кохання в хатку,

Ірі нашій всі дарунки

Тільки вищого ґатунку.

Посміхайся і радій

Цілий рік на крилах мрій!

***

Із Днем ангела вітаю,

Щастя й радості бажаю,

Хай смієшся цілий рік

І з добром разом навік!

іменини ірини картинки
pixabay.com

Іменини Ірини: привітання у прозі

Ви також можете привітати з іменинами Ірини своїми словами. Якщо переживаєте, як підібрати гарно слова, надихайтеся наступними рядками. Привітання з Днем Ірини у прозі допоможуть у потрібний момент.

***

Ірочко, нехай сьогодні Господь покаже тобі шлях, яким підеш далі, у супроводі свого ангела і вірних друзів. Пам’ятай — ми тебе любимо та завжди прийдемо на допомогу!

***

З Днем ангела, Ірино! Бажаю тобі, щоб усі твої мрії збулися, а життя було повне яскравих емоцій та приємних вражень. Нехай кожен день приносить тільки гарні новини та радісні події, а твій ангел-охоронець завжди береже тебе від усяких небезпек!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Ірино, з Днем ангела! Нехай твоє життя буде яскравим і насиченим, сповненим щирої доброти, вірності та взаєморозуміння з близькими людьми. Бажаю тобі віри у себе та свої можливості, успіхів у всіх починаннях та натхнення для досягнення нових висот!

***

З Днем ангела тебе! Нехай добрий художник розфарбує твоє життя яскравими фарбами, а талановитий композитор напише мажорну мелодію твоєї долі. У сплячої красуні були феї, а твоєю феєю нехай буде твоя свята заступниця Ірина. Бажаю тобі міцного здоров'я і сил, везіння, успіхів та удачі у всіх починаннях, здійснення заповітних бажань, вірних друзів і сімейного щастя! З іменинами!

***

Ірочка, цей прекрасний день став приводом для радості у всіх твоїх друзів. Ми поспішаємо привітати тебе і побажати мільйон виконаних бажань. Нехай доля радує тебе не тільки спокійним і розміреним життям, а й цікавими поворотами, які ведуть за собою ланцюг приємних сюрпризів. Нехай здоров'я не підводить, а настрій завжди буде відмінним! З іменинами Ірини!

***

Ірино, з Днем ангела! Бажаю тобі, щоб кожен день був наповнений позитивом, а життя — яскравими барвами. Нехай твій ангел-охоронець завжди береже тебе від усяких негараздів, а твоє серце завжди наповнюється любов'ю та щастям!

***

Ірусику, я тебе сердечно вітаю і побажати від душі хочу, щоб життя було солодким медом, щоб ти була бадьорою і квітучою, як бджілка, щоб в житті у тебе були веселі та добрі друзі, як Вінні-Пух, щоб вогник твоєї надії й любові ніколи не згас! З Днем ангела Ірини!

***

Ірусю, ти уособлення щастя і миру, поруч з тобою так тепло і надійно! Я бажаю, щоб твоя безмежна любов, доброта і повага до близьких поверталися сторицею. Залишайся років до ста привабливою, впевненою, самостійною і проникливою жінкою, якій все на світі відкрито і видно, як на долоні!

Картинки з Днем ангела Ірини

Також зберігайте красиві картинки на іменини Ірини у гарній якості. Вони послужать красивим і коротким привітанням у соцмережах.

привітання з днем ангела ірини
1plus1.ua
день ірини картинки
v24.com.ua
привітання на день ангела ірини
telegraf.com.ua
з днем ангела ірини вітання
1plus1.ua1
іменини ірини листівки
telegraf.com.ua
вітання на день ірини
maximum.fm

З Днем ангела Ірини!

Варто нагадати, що зараз триває підготовка до світлого свята Воскресіння Христового. Наші редактори у розділі “Великдень” вже підготували безліч матеріалів, тому слідкуйте за оновленнями, аби нічого не пропустити.