Песах 2024: красиві привітання та листівки до свята

Усі свята
1 778
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

привітання з песахом
segodnya.ua

Песах — одне з найважливіших свят в іудеїв, яке відзначають на згадку про звільнення євреїв від рабства

Продовжуємо публікувати цікаві матеріали до важливих дат поширених в Україні релігій. У цій статті ви знайдете найкращі привітання з Песахом, а також картинки та листівки.

Нагадаємо, що Песах — центральне іудейське свято на згадку про Вихід з Єгипту. Святкування починається в 14 день місяця Нісан (за єврейським календарем) та святкується протягом 7 днів у Ізраїлі та 8 днів за його межами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тож у цей період вам точно знадобляться душевні привітання з Песахом у віршах та прозі, аби задати святковий настрій даті.

песах 2024
telegraf.com.ua

Привітання з Песахом у віршах

Історія говорить про те, що свято Песах присвячене звільненню єврейського народу від рабства: євреї цілих 400 років були в рабстві у єгиптян. Тож святкування дати проходить у радісній атмосфері на згадку про здобуття довгожданої свободи та незалежності. Тим, хто святкує, варто присвятити наступні поетичні рядки. Привітання з Песахом у віршах — далі.

***

На згадку про Вихід юдеїв з Єгипту,

Вісім днів не будемо їсти хамец,

Читання Агади і Вечірня молитва

Принесуть нам Очищення сердець.

Чотири чаші кожен повинен випити,

Дітям про поневіряння Виходу розповісти,

У цдаку жебракам милостиню кинути,

І за заповідями стрічку життя продовжувати.

***

У свято Песах вам бажаю

Щастя, радості, удачі.

Віра нехай допоможе в житті

Складні вирішувати задачі.

Нехай свобода у вашому серці

За мрією завжди веде,

Процвітання, натхнення

Нехай Вам Песах принесе.

***

З Песахом хочу привітати

І здоров'я побажати.

Хай буде злагода і мир,

І щастя в домі цілий вир!

Нехай сім днів пройдуть в молитві,

Радості бажаю вам,

Нехай не буде в житті вашім

Болі, гіркоти і драм.

***

Вас у свято Песах привітаю,

Бажаю щастя і добра,

Свободи, радості та сили,

Здоров'я, миру і тепла.

Хай свято світле вас кружляє

Весь тиждень і усі сім днів,

Життя хай стане красивішим,

Гуманним, добрим і благим.

***

Весна за вікнами шумить,

Місяць Нісан в права вступив,

І Песах святковий до нас поспішає,

Він нас веселощами затопив!

Співай же, радуйся народ,

Відзнач, як треба, День Виходу,

Нехай буде щасливий кожен рід,

Творцем, нам всім дарована свобода!

песах привітання
Відкриті джерела

Песах: привітання у прозі

Красиво привітати своїми словами з Песахом вам допоможуть наступні заготовки. Порція натхнення гарантована!

***

Головне іудейське свято настало, з чим я і хочу тебе привітати. Нехай Песах принесе у твій дім благодать, гармонію, умиротворення, достаток, щастя. Зміцнення твоїй вірі, здоров'я тобі та всім близьким. Бажаю, щоб всі святі були на твоєму боці, щоб скрізь і всюди супроводжував успіх, а життя наповнювали приємні моменти та радісні події! Щиро вітаю з Песахом!

***

Вітаю з Великим святом! Нехай Песах принесе мир, статки, здоров'я, радість, нові події. Бажаю гармонії з собою та з оточуючими, світлої любові та справжнього щастя! Нехай любов наповнює вас усередині та зовні!

***

Зі святом весни, зі святом свободи — Песахом. У ці дні ми всі згадуємо про минуле і про те, що віра врятувала невинних від кари господньої. Бажаємо спокою і глибокої віри у святкові дні, нехай вони пройдуть добре і за ними піде очищення.

***

Ось сонце приховало свій останній промінь за горизонтом. Настав Песах! Вітаю вас з великим святом! Нехай у вашому житті завжди буде місце для добра, світла, любові та тепла. Бажаю вам більше хороших подій, посмішок і щирості. Будьте щасливі! З Песахом 2024!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Смачний Седер на столі, вино іскриться в келихах, вітаю з Песахом і від душі бажаю продовжувати шлях життя гордо й упевнено, дарувати близьким світлу надію і ні на хвилину не втратити віри своєї душі. Бажаю відчувати себе вільною людиною і сильною особистістю, бажаю постійно розвивати в собі добру натуру і високе прагнення до всього доброго.

***

Вітаю! Дому миру, душі всіх благ і спокою, щоб усе було по плечу, а стіни нерозуміння і проблем ніколи не траплялися на шляху. Нехай сонце завжди світить у вікно і висвітлює обличчя рідних і близьких, даруючи їм тепло і наділяючи здоров'ям.

***

Сьогодні ми святкуємо Песах — головне свято для іудеїв. Хотілося б побажати всім близьким і рідним святості духу і любові до життя. Нехай ваша віра міцніє, а серце наповнюється любов'ю! Живіть з радістю в душі та будьте щасливі кожен день, прожитий на землі.

***

Щасливого Песаха! Від душі вітаю і бажаю великої радості в житті, миру, любові та достатку. Бог подарував тобі свободу, не розтрачуй її на порожні справи. Нехай нова весна подарує нові можливості. Нехай із цим святом відкриється нова сторінка твого життя. Бажаю завжди слідувати за покликом доброго серця. Бажаю бути здоровим і втілювати свої мрії!

***

Вітаю зі святом Песах і від щирого серця бажаю завжди мати можливість зустрічати добрих гостей багатим і рясним Седер, завжди поважати та постійно розвивати в собі сильну особистість, жити повноцінним життям і наповнювати його добрими справами, яскравими ідеями, плідною працею і чудовим відпочинком.

***

У свято Песах кожен повинен випити чотири чаші, розповісти дітям про поневіряння Виходу, кинути жебракам милостиню в цдаку і продовжити стрічку життя за заповідями. Я бажаю тобі щасливої кошерної Пасхи та праведного життя!

Картинки на Песах 2024

Також подбайте про візуальний контент до ваших привітань з Песахом. Гарні картинки на Песах ми зібрали далі.

песах картинки
apostrophe.ua
з песахом привітання
canva.com
песах листівки
unian.net
привітання на песах
telegraf.com.ua
песах привітання
nv.ua
привітання з песахом
Відкриті джерела

Зі святом!

Не пропустіть не менш важливу інформацію: що не можна робити на Песах та які існують традиції святкування. Все найцікавіше вже у нашому матеріалі.