Песах 2024: найщиріші вітання у прозі, картинках і листівках — українською

Усі свята
981
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Традиційна їжа на Песах, фото
Фотоколаж ХОЧУ

Для вас — найгарніші побажання з нагоди свята

Євреї відзначають Песах. У 2024 році це свято буде тривати з 22 по 30 квітня. Під час єврейського Великодня народ пригадує своє звільнення від рабства. Для вас — щирі вітання, картинки та листівки з нагоди свята.

Згідно з єврейським календарем, Песах починається на 14-й день першого місяця нісан. Нісан у перекладі з аккадської мови означає “весна”. Традиційно свято триває 7 днів, серед яких перший і останній — вихідні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Овочі, горіхи, фото
Фото: Апостроф

Привітання з Песах 2024:

Вітаю зі світлим святом Песах! Бажаю благодаті, миру, всіх благ і радості. Нехай усе буде по плечу, а стіни нерозуміння і проблем ніколи не траплялися на вашому життєвому шляху.

***

Головне іудейське свято настало, з чим я і хочу тебе привітати. Нехай Песах принесе в твій будинок благодать, гармонію, умиротворення, достаток, щастя. Зміцнення твоїй вірі, здоров'я тобі і всім близьким. Бажаю, щоб всі святі були на твоєму боці, щоб скрізь і всюди супроводжував успіх, а життя наповнювали приємні моменти і радісні події!

***

Вітаю з Великим іудейським святом! Нехай Песах принесе благополуччя, успіх, нові приємні події та радісне хвилювання. Здоров'я, гармонії з собою і з оточуючими, світлої радості та справжнього щастя! Нехай любов завжди крокує поруч!

***

Зі святом весни, зі Святом Свободи — Песахом! У ці дні всі ми згадуємо про минуле і про те, що віра врятувала невинних від кари Господньої. Бажаємо спокою і глибокої віри в святкові дні. Нехай вони пройдуть добре і за ними піде очищення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Тюльпани, хліб, фото
Фото: lifestyle.24tv.ua
Келих, лаваш, квіти, горіхи, фото
Фото: lifestyle.24tv.ua
Хліб, келих, фото
Фото: lifestyle.24tv.ua
Страви на Песах, фото
Фото: lifestyle.24tv.ua

Раніше ми писали, коли буде вербна неділя. Для вас — новоюліанський календар із важливими християнськими датами.