Спокійної служби та непорушних кордонів: З днем прикордонника!

Усі свята
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото листівка з привітаннями
Фото: Hochu.ua

Вітаємо прикордонників України з професійним святом

30 квітня в Україні відзначають день прикордонника . Це свято справжніх захисників України, які вдень і вночі забезпечують надійний спокій всієї держави на кордоні. Ви – взірець професіоналізму у відстоюванні суверенітету та незалежності нашої країни.

До незалежності України День прикордонника відзначали 28 травня. У 1992 році за указом президента свято перенесли на 4 листопада, а у 2018 році дату святкування перенесли на 30 квітня. Хочу! вітає вас з професійним святом. Ви є важливою ланкою в системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних і військових інтересів незалежної України. Ми вдячні кожному, хто присвятив своє життя охороні кордонів, хто з честю та гідністю виконує почесну справу служіння Батьківщині. У день професійного свята бажаю Вам і Вашим родинам миру, сімейного затишку, міцного здоров’я і нових звершень на благо нашої країни!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
На фото листівка з привітаннями
Фото Hochu.ua

Шановні прикордонники! Від щирого серця вітаю Вас зі святом, яке символізує віру в справедливість та готовність до надзвичайних випробувань. Бажаю Вам наснаги, мужності та відваги у роботі на благо нашої держави.

На фото листівка з привітаннями
Фото Телеграм-канал Володимира Зеленського

З Днем прикордонника тебе, солдате,

Мирного неба над головою!

Нехай твій край буде світом багатий,

А війна пройде стороною.

Щастя, здоров’я, удачі, добра

І завжди тихого кордону.

Нехай тебе зігріває завжди

Думка про світло у вікнах рідного дому!

На фото листівка з привітаннями
Фото Hochu.ua

З Днем прикордонника вітаю

І від душі тобі бажаю

Удачі, сили у п’ять тонн –

Аби пишавсь тобою кордон!

Щоб вороги не потикались

А побратими лиш пишались,

І вдома завжди всі чекали

Ну а здоров’я - прибувало.

На фото листівка з привітаннями
Фото Hochu.ua

Вдень і вночі ти на варті стоїш,

Невтомно чатуєш, ніколи не спиш,

Тобі ми завдячуємо міцними кордонами

Ти сильний та мужній, завжди переконливий

Нехай завжди сонце сяє тобі,

І вдома чекають на тебе усі

Цінуємо працю твою, поважаємо,

Повернення твого ми завжди чекаємо.

***

Зі святом тебе, дорогий прикордоннику! Удачі, успіхів у роботі та особистому житті! Нехай зірки з неба падають прямо вам на погони, всім без винятку! Щасливої, легкої та спокійної служби! З Днем прикордонника!

***

Слів подяки не передати. Вітаємо зі святом вас, дорогі наші прикордонники. Ви показали свою мужність, сміливість і стійкість! Бажаємо вам назавжди забути про цю війну, і нехай вже сьогодні над нами замайорить мирне небо!

На фото листівка з привітаннями
Фото: sud.ua

Я вітаю тебе і твоїх товаришів по службі з Днем прикордонника! Будьте завжди стійкими, сильними і витривалими, тому що ви потрібні нам! Ми говоримо величезне спасибі всім, хто кожен день і кожну ніч береже наш спокій!

На фото листівка з привітаннями
Фото: ivne.media

Вітаю з Днем прикордонника, який є святом мужності, відданості і безкомпромісного захисту кордонів нашої країни. Бажаю Вам міцного здоров'я, невичерпної енергії та високої настрою у виконанні ваших почесних обов'язків.

***

Дякуємо за труд, відвагу, самопожертву, відчайдушність і бойове братерство. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння рідному народові. Бажаємо вам і вашим сім’ям  міцного здоров’я,  щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою. Схиляємо голови перед тими героями, які віддали за Україну своє життя. Ми завжди пам’ятатимемо їх подвиги!Тим, хто виконує службові бойові завдання із захисту державного кордону на сході України  сьогодні, бажаємо повернутися додому з миром і неушкодженими.

На фото листівка з привітаннями
Фото: sud.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як привітати прикордонників гарними віршами та прозою. Поповнюйте свою скарбничку привітань.