День ангела Марти: проза, картинки, листівки та відеопривітання — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Янголя, фото
Фото: 𝓝𝓮𝓵𝓵𝓬𝓱𝓲𝓴/ХОЧУ

Жінки з іменем Марта відзначають свій День ангела

Вітаємо жінок з іменем Марта із Днем ангела. Це свято припадає на 19 травня. Ім'я Марта наділяє своїх володарок ніжністю, витонченою вродою, харизмою та артистичністю. Раніше ми писали, що подарувати з нагоди іменин, а тепер поділимося добіркою найгарніших привітань.

Для вас — гарні побажання своїми словами, яскраві листівки, святкові картинки та відео з нагоди Дня ангела. Нехай цей день принесе мир, благополуччя та здійснення мрій. Нехай ваша свята покровителька Марта завжди захищає вас своїми молитвами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Янгол тримає свічку, фото
Фото: pobazhajko.org.ua
Привітання, картинка
Фото: pobazhajko.org.ua

Привітання — українською:

З Днем ангела, Марточко! В цей особливий день хочу побажати тобі, щоб ангели завжди були поруч, захищаючи тебе від усяких негараздів і наповнювали серце радістю і любов'ю.

***

Марто, з Днем ангела! Хай збуваються всі мрії! Бажаю щастя, здоров'я, благополуччя, радості, успіху, світлих надій! Хай Господь тебе береже!

***

Вітаю з Днем ангела, Марто! Нехай цей день буде для тебе часом нових початків і мудрих рішень. Нехай ангел-охоронець завжди надихає тебе на великі справи і відкриває нові горизонти. Пам'ятай, кожен день — це нова можливість для здійснення мрій. Бажаю мудрості і спокою в серці!

***

Мартуню, з Днем ангела! Щиро бажаю море позитиву, щастя й радості! Нехай кожен момент життя приносить лише приємні враження, а ангели-охоронці завжди захищають від усіляких негараздів. Нехай життя буде наповнене коханням і здоров'ям, а твоя душа завжди радіє натхненню й теплу. Щасливого свята!

***

Марто, сьогодні твій святий день — День ангела! Нехай він принесе в твоє життя лише радість, достаток та щасливі емоції! Бажаю здійснення найзаповітніших мрій та взаємного кохання!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Незабудки і ромашки, фото
Фото: vjoy.cc
Янголя, картинка
Фото: vjoy.cc
Гвоздики, фото
Фото: vjoy.cc

Раніше ми писали, які квіти доречно дарувати в кінці весни. Для вас — добірка найгарніших ідей. Нехай ваш букет подарує гарний настрій та натхнення.