Квіти для улюбленої вчительки на Останній дзвінок: такий букет остаточно розтопить її серце

Усі свята
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Букет квітів, фото
Фото: zt-rada.gov.ua

Обираючи букет, враховуйте вік та уподобання вчителя

Вже скоро в українських школах відбудеться свято Останнього дзвінка . Якщо з цієї нагоди ви хочете зробити приємність улюбленому педагогові або класному керівникові вашої дитини, придбайте красивий букет. На якому з варіантів зупинити вибір - читайте далі у статті.

Для школярів та батьків Останній дзвінок - не лише свято перед початком літніх канікул. Це ще й чудова нагода подякувати улюбленому вчителю або класному керівникові за знання, увагу, турботу, а часом і терпіння, які він дарував дітям протягом навчального року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найкраще для цього підійде гарний букет квітів. Але сьогодні вибір настільки різноманітний, що часом складно вирішити, який саме варіант обрати. Тож пропонуємо кілька ідей, які точно потішать вашого улюбленого педагога.

Вчителька та школярі, фото
Фото: gordonua.com

Квіти вчителю на Останній дзвінок

► Один з найпоширеніших варіантів - букет сезонних квітів. Тим паче, що в кінці травня їх вже дуже багато.

► Враховуйте вік вчителя. Молодим педагогам можна дарувати щось ніжне - як от орхідеї, кали, еустоми, гортензії. Щодо вчителів у зрілому віці - тут ідеально підходять квіти насичених відтінків: півонії, троянди, гвоздики. Для педагогів-чоловіків оберіть лаконічну композицію з ірисів, гладіолусів чи гвоздик.

► Класному керівникові можна презентувати букет гербер, що є символом любові та прихильності.

► Проявіть оригінальність в оформленні, обравши композицію в капелюшній коробці або кошик з квітами. До останніх можна додати ще й невеликий подарунок - листівку, солодощі тощо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В іншій нашій статті ми зібрали креативні побажання, вірші та картинки до свята Останнього дзвінка для улюбленої класної керівниці. Більше - у цьому матеріалі .