Подарунок для вчительки на останній дзвоник: найкращі ідеї на будь-який гаманець

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

подарунок для вчительки на останній дзвоник
canva.com

Батьки та діти вже активно думають про те, що подарувати вчительці на останній дзвоник

Останній дзвоник 2024 в Україні знову пройде в умовах війни. Останній дзвоник 2024, незалежно від тривалості навчального року, у більшості шкіл пролунає 31 травня. А це значить, що йде активна підготовка до майбутнього свята та пошук цікавих презентів. Що можна подарувати вчительці на останній дзвоник 2024? Ми підготували для вас найкращі ідеї на будь-який бюджет. Візьміть варіанти на озброєння.

Як вибирати подарунок для вчительки

Не секрет, що подарунок для вчительки на останній дзвоник — це ще один прояв вдячності за працю, турботу, заохочення до навчання. І підійти до вибору презента треба дуже відповідально та з натхненням. Ось кілька моментів, чому варто присвятити увагу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
  1. Зверніть увагу на інтереси та хобі, адже подарунок вчительці на останній дзвоник має бути цікавим та враховувати уподобання. Не варто дарувати майстер-клас з кулінарії, якщо педагогиня таким зовсім не цікавиться.

  2. Подбайте про корисність. Подарунок для вчительки на останній дзвоник має бути також функціональним, таким, яким можна користуватися постійно, згадуючи тих, хто його подарував.

  3. Зробіть подарунок персоналізованим (навіть іменним), аби одразу було видно, що він призначається лише цій конкретній вчительці.

  4. Сплануйте бюджет та обирайте такий подарунок, аби не створити незручної ситуації, обравши занадто дорогий чи дешевий.

подарунок для вчительки на останній дзвоник
pixabay.com

Що можна подарувати вчительці на останній дзвоник 2024: бюджетні ідеї

Далі ми зібрали різноманітні ідеї того, що можна подарувати вчительці на останній дзвоник — більш бюджетні та ті, що потребують більших коштів. Обирайте найбільш підходящі для вас та даруйте радість своїм учителям. Одразу зазначимо, що квіти — ідеальний подарунок до усіх свят, але якщо бажаєте обрати ще щось, букет все одно стане гарним доповненням до основного подарунка. Отже, поїхали.

Фруктовий букет, кошик з різноманітними сирами чи шоколадом — чудовий подарунок на останній дзвоник учительці, який сподобається поціновувачам таких смаколиків.

Тематичний торт на замовлення — смачний сюрприз з нагоди останнього дзвоника.

подарунок для вчительки на останній дзвони
pixabay.com

Вазон чи стильний горщик з ароматними травами, спеціями, які любить вчителька. Такий подарунок буде радувати набагато довше, ніж звичайний букет квітів.

Книги, сертифікат у книжковий магазин та ексклюзивні видання від улюбленого автора — завжди хороша ідея. Дорожчий варіант — електронна книга , аби завжди мати під рукою улюблений гаджет для читання.

Оригінальні, смішні та цікаві значки, піни, брошки, нашивки підкреслять гарні стосунки з педагогом. Варто дарувати такий презент, розповідаючи про смисл, закладений в подарунок.

Портрет-фотомозаїка, креативне відео чи колаж — бюджетний подарунок вчительці на останній дзвоник, який розкаже спільну історію вчителя та учнів, який у процесі створення ще більше здружить шкільний колектив.

Креативні спільні футболки, шопери для усіх — це ще раз підкреслить чудові відносини вчителя та класу.

Концерт, виступ, флешмоб гуртує клас і подарує гарні емоції вчительці у свято.

Онлайн-курс, воркшоп чи тренінг для підвищення кваліфікації у сфері чи для саморозвитку . Однак ви маєте бути певні, що є таке бажання в адресата вашого подарунка.

Річна підписка на онлайн-сервіси, які вчителька використовує для підготовки уроків та поглиблення своїх знань.

Магнітна дошка, проєктор, дошка для нотаток, електронна указка, постери , — різноманітні необхідні гаджети, які знадобляться вчителю під час навчального процесу.

Оригінальні та красиві канцелярські товари завжди стануть у нагоді.

Майстер-класи для натхнення: враховуючи інтереси педагога, це може бути курс з вокалу, майстер-клас з гончарства, танців, створення художньої картини, розпису одягу, створення будь-якого хендмейду, чи кулінарний майстер-клас. Чим краще ви знатимете інтереси, тим більш вдалим буде подарунок вчительці на останній дзвоник.

Білети в кіно, театр, виставку, музей, концерт чи фестиваль — дати краще узгодити з викладачем заздалегідь.

Сертифікат в магазин косметики, парфумерії, ювелірних виробів, побутової техніки, одягу і т.д.

що подарувати вчительці на останній дзвоник
pixabay.com

Тепер ви знаєте, що подарувати вчителю. Сподіваємося, наші рекомендації стали для вас необхідним натхненням.

Також  не пропустіть важливу інформацію про те, коли буде День вишиванки у 2024 році. Все, що треба знати до теми, — вже у нашій статті.