День Героїв України 2024: привітання, подяки та картинки українською мовою

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

День Героїв України
canva.com

Це особлива дата в українському календарі свят…

У нашому розділі «Свята» ми постійно публікуємо актуальні матеріали щодо важливих подій та свят. І 23 травня — одна із них. Це День Героїв. Далі розповідаємо детальніше про зміст свята, а також публікуємо патріотичні привітання з Днем Героїв, а також картинки та листівки.

Свято Героїв України: історія дати

Відомо, що День Героїв і дата його святкування — 23 травня — був започаткований 1941 року Організацією українських націоналістів (ОУН). День обраний невипадково: 23 травня 1938 року був убитий полковник армії УНР, державний, військовий і політичний діяч Євген Коновалець, один з головних ідеологів українського націоналізму, що зіграв велику роль в історії нашої країни. Коли Україна стала незалежною, День Героїв набув ще більшої популярності та значущості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тепер у День Героїв вітають та дякують усім, хто нині бореться за нашу свободу та незалежність, а також згадують тих, хто долучився до боротьби у минулому, за період усієї нашої непростої історії.  Дата присвячена всім українським воїнам-лицарям Київської Русі, козакам часів Гетьманщини, повстанцям, Українським Січовим Стрільцям, воїнам УНР та УПА, а також героям, які з 2014 року і сьогодні боронять неньку від російської навали.

привітання з днем героїв
apostrophe.ua

День Героїв України: привітання українською мовою

У цей важливий день слід згадати полеглих, а також подякувати всім, хто й нині відстоює Україну, даючи по зубах російському окупанту. Подяки та привітання з Днем Героїв — далі.

***

У цей день ми вшановуємо героїв,
Тих, які нас життям захищають!
Тих, які нам вірити допомагають!
Тих, які ні в чому перешкод не знають!
Тих, які Україну прославляють!

***

Повертайся, будь ласка, живим.
Я прошу не багато й не мало.
Кожен вечір молюсь всім святим
Щоб нещастя тебе не спіткало.
Щоби Янгол закрив від біди,
Над тобою розправивши крила,
І щоб куля лихої орди
Не побачила, не зачепила.
Ясним ранком та днем дощовим,
Я шепочу у синєє небо:
Повертайся, будь ласка, живим,
Батьківщина чекає на тебе.

***

З Днем Героїв України! Хай на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, знову запанує мир і злагода. Зичимо добра кожній родині, а нашій державі — процвітання, сили й слави!

***

Зустріти Героя наяву, обійняти його міцніше, вручити подарунок і не відпускати, щоб святкувати разом. Саме цього дня ми славимо наших героїв, людей, які не побоялися відстояти свою країну. Ми все життя висловлюватимемо вам свої слова подяки. Спасибі за все!

***

Настане день, коли ми відзначатимемо День героїв у мирній країні, під чистим сонячним небом. Сьогодні ж хочу подякувати тобі за те, що ти щоденно жертвуєш собою заради наближення дня перемоги. Нехай тебе оберігають вищі сили. Молимося за тебе. Зі святом, герою!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

У День героїв України від щирого серця побажати хочу міцних сил і незламної віри, бравих ідей і добрих надій. Зі святом!

***

День Героїв — це свято величі духу українських вояків — борців за волю України. Він є символом незборимості Української Нації. Ми даруємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

***

Зі святом тебе, мій герою! Нехай якнайскоріше на нашій землі запанує мир. Бажаю міцного здоров’я, божого благословення, захисту та переможних подій. Вірю, що скоро ми зберемося за великим родинним столом, щоб разом відсвяткувати перемогу. З Днем Героїв!

***

У День героїв прийміть мої вітання! Ви багато через що пройшли й, мабуть, не вистачить дня, щоб перерахувати ваші заслуги, не тільки бойові, а й просто життєві! Дякуємо вам за все!

***

Сьогодні вітаємо всіх військовослужбовців України. Ви наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Прийміть же вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою, професійних успіхів! З Днем Героїв!

***

День Героїв — свято, яке було встановлене на честь вояків-борців за свободу та незалежність України. Сьогодні, у XXI столітті, біда знову постукала у наші двері у вигляді російського окупанта. Не дамо злочинцям панувати на нашій землі! Віримо, надіємося та перемагаємо!

***

Вітаю з Днем героїв! Нехай завжди вистачає сил, впевненості та мужності. Нехай попереду чекають тільки мирні дні добробуту. Бажаю стійкості, витримки, вірного кохання і міцної дружби!

***

Зі справжнім, щирим, красивим і мужнім святом — з Днем Героїв! Від щирого серця вітаю! Неможливо висловити кількома словами ступінь душевної подяки та безмірної поваги до героїчних людей. Хочеться побажати лише найдобріших миттєвостей, тільки найтепліших і найрадісніших зустрічей та успішного продовження шляху! Дякую за все!

Картинки з Днем Героїв

Зберігайте картинки з Днем Героїв у гарній якості на цій сторінці.

привітання до дня героїв
rada.gov.ua
день героїв подяка
fakty.com.ua
свято героїв
fakty.com.ua
день героїв подяка
tsn.ua
день героїв картинки
tsn.ua
привітання з днем героїв
armyinform.com.ua

Ми пишаємося нашими героями!

Нагадаємо, скоро Україна святкуватиме Останній дзвінок. Спеціально до дати ми підготували найкращі привітання учителям. Святковий контент доступний за посиланням.