День морської піхоти ВМС ЗСУ: слова подяки, вітання, листівки — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Морська піхота, фото
Фото: tsn.ua

Вітаємо морських піхотинців із їхнім професійним святом

Щороку 23 травня в Україні відзначають День морської піхоти Військово-Морських Сил Збройних Сил України. У час повномасштабної війни ця професія — надважлива, адже саме морські піхотинці захищають кордони України у найгарячіших точках. Низький Вам уклін, наші Герої! Раніше ми писали, що можна подарувати військовому ЗСУ, а тепер поділимося найгарнішими побажаннями для воїнів морської піхоти ВМС ЗСУ.

Свято було засноване у 2014 році, проте відзначалося 16 листопада. Із 2018 року Указом Президента України № 145/2018 “Про День морської піхоти України” цю подію перенесли на 23 травня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Військові ВМС ЗСУ, фото
Фото: tsn.ua

Привітання:

Морський піхотинцю, я чекаю тебе, де б ти не був, і скільки б часу мені не довелося тебе чекати. Ти — моя радість, моє серце і моя любов. Нехай кожен твій крок буде переможним та захищеним янголом-охоронцем! Твоя назавжди. Зі святом.

***

Вітаю з Днем морської піхоти ЗСУ! Нехай море хвилюється, а ти не хвилюйся. Нехай піхота прорветься завжди і всюди, а ти — напролом до своїх мрій та життєвих цілей. Бажаю міцного здоров'я, величезних сил, незгасного вогню в серці та здійснення мрій!

***

У День морської піхоти ми вітаємо доблесних і вірних морських піхотинців України! Бажаємо високого професіоналізму, міцного бойового духу, добрих перемог і нехай береже вас Господь!

***

Морські піхотинці — гордість збройних сил України. Дякуємо за ваші мужність, стійкість і відвагу, ви завжди гідно справляєтеся з усіма бойовими завданнями. У День морської піхоти бажаємо вам легкої служби, нових перемог, миру і добра.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Головний убір, фото
Фото: tsn.ua
Морські піхотинці, фото
Фото: tsn.ua
Військові ВМС ЗСУ, фото
Фото: Amazing Ukraine
Танки, фото
Фото: armyinform.com.ua

Раніше ми писали про подарунки для чоловіків. Для вас — добірка презентів, які не варто дарувати, навіть якщо дуже хочеться.