День пророка Іллі: вітання у прозі, листівки та яскраві картинки — українською

Усі свята
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Добірка вітань з Днем Іллі
Вітання з Днем Іллі, фото: ua.depositphotos.com

Публікуємо добірку привітань своїми словами та листівок з нагоди Дня Іллі

Щороку 20 липня українці відзначають День Іллі. Це свято має магічну силу, тому здавна люди дотримувалися певних правил і заборон. Ділимося із вами найгарнішими привітаннями у прозі, картинками і листівками з нагоди цього Дня пророка Іллі.

Нехай пророк Ілля принесе дива, вимолить мир та перемогу Україні. Нехай кожен ваш день буде під Божою опікою — в безпеці, радості й затишку. Діліться вітаннями із колегами, друзями та рідними.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Вітання з Днем пророка Іллі
Вітання з Днем святого пророка Іллі, фото: apostrophe.ua

Вітання з Днем Іллі — українською:

З днем пророка Іллі! Нехай Божа благодать супроводжує тебе в усіх твоїх добрих діях. Зичу тобі міцного здоров'я, сімейного добробуту та щасливих моментів у житті. Нехай твоя життєва мудрість буде прикладом для інших, а твоя доброта - джерелом натхнення.

***

Нехай Ільїн день не лякає своїми холодами, хай з приходом цього свята погода псується лише на вулиці. А в нас і в короткі дощові дні, і в темні осінні ночі на душі буде по-літньому тепло від сімейного щастя і злагоди в домі.

***

Вітаю зі світлим святом — Днем Іллі! Нехай останній місяць літа пройде щасливо, принесе більше радісних новин та смачного врожаю. Нехай святий Ілля порадує дітей гарною погодою, а усій Україні принесе мир!

***

З днем пророка Іллі вітаю тебе! Нехай твоє життя буде таким же мудрим і відданим, як життя цього пророка. Бажаю тобі завжди бачити правду, знаходити внутрішню силу і вести інших на шляхи добра та справедливості. Нехай твоя інтуїція завжди підказує правильний шлях, а серце наповнене миром і милосердям.

***

В Іллін день бажаю стати мудрішим і сміливішим, нічого і ніколи не боятися, громом метати і блискавично добиватися успіху у всіх своїх прагненнях. Нехай у цей день відбудеться щось добре, нехай це свято ознаменує для тебе подальше процвітання, душевну гармонію і чисту любов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Привітання з Днем пророка Іллі — українською
Привітання з Днем Іллі, фото: ua.depositphotos.com
Добірка вітань з Днем Іллі
Вітаємо з Іллею 2024 — українською, фото: ua.depositphotos.com
Добірка вітань з Днем Іллі 2024 — українською
Добірка вітань з Днем Іллі 2024, фото: ua.depositphotos.com
Добірка вітань з Днем Іллі у прозі, картинках
Добірка вітань з Днем Іллі 2024 у прозі, картинках та листівках, фото: ua.depositphotos.com
Вітаємо з Іллею 2024 в прозі, листівках і картинках
Вітаємо з Іллею в прозі, листівках і картинках, фото: apostrophe.ua
Побажання в прозі з Днем Іллі — українською
Прозові привітання з Днем пророка Іллі, фото: apostrophe.ua

Раніше ми публікували молитви до пророка Іллі. Для вас — добірка молитов зі словами, а також відео молитви, які здатні робити дива.