Мамо і тато, з Днем Валентина! Найгарніші слова, валентинки — українською (ФОТО)

День Валентина
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

З нагоди Дня святого Валентина закохані, рідні та друзі вітають одне одного листівками, гарними побажаннями та презентами. Раніше ми писали, чим потішити кохану на День святого Валентина, а тепер розкажемо, як привітати із цим святом маму і тата.

До вашої уваги — гарні валентинки для мами і тата, які піднімуть настрій. Теплі слова із привітаннями ви можете переписати на картонну листівку або відправити через соцмережі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ідеї привітань на День Валентина:

У день Святого Валентина бажаю вам, мамо і тато, романтичного настрою, безліч приємних вражень і яскравих емоцій, щирих посмішок і незабутніх миттєвостей. Нехай ваше серце буде завжди щасливим! Кохайте одне одного!

Мамо і тато, з Днем Валентина! Найгарніші слова для рідних людей, валентинки — українською (ФОТО) - фото №1
tsatu.edu.ua

14 лютого – справді наше свято, адже ми безмежно любимо один одного! Мамо і тато, пам'ятайте, ви — мій Всесвіт, який дає сили для перемог, моя весна, що сповнює натхненням, моє щастя і моя опора. З Днем святого Валентина!

Мамо і тато, з Днем Валентина! Найгарніші слова для рідних людей, валентинки — українською (ФОТО) - фото №2

Вітаю з Днем усіх закоханих! Бажаю найчистішою і відданого кохання! Нехай поруч завжди будуть милі очі, які будуть надихати і радувати! Будьте щасливі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мамо і тато, з Днем Валентина! Найгарніші слова для рідних людей, валентинки — українською (ФОТО) - фото №3

Як сила тяжіння зближує планети, так і любов об'єднує людей. Цьому навчили мене ви, любі мамо і тато. Будьте щасливими, проводьте більше часу разом і насолоджуйтеся життям! Люблю вас! З Днем Валентина!

Мамо і тато, з Днем Валентина! Найгарніші слова для рідних людей, валентинки — українською (ФОТО) - фото №4
Pinterest

Мамо і тато! Вітаю вас із Днем закоханих та відправляю вам свою любов! Нехай ваші вечори будуть наповнені затишком і романтикою, а радість стосунків буде щодня, а не лише на День Валентина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мамо і тато, з Днем Валентина! Найгарніші слова для рідних людей, валентинки — українською (ФОТО) - фото №5
br.freepik.comcosmopolitan.comgalaxystore.samsung.comm.shein.com

Нагадаємо, раніше ми писали про найромантичніші букети на День святого Валентина. Для вас — гарна добірка квітів, які здивують вашу кохану.

Головне фото: iskabu-gamyba.lt