З Днем святого Валентина! Найкращі привітання до свята всіх закоханих (велика добірка)

День Валентина
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

Мільйони людей по всьому світу люблять лютий за найромантичніше свято року — День усіх закоханих. І ми, спостерігаючи інтерес читачів до теми, активно поповнюємо розділ "День Валентина" актуальними матеріалами. Після валентинок на 14 лютого ми публікуємо найкращі привітання з Днем святого Валентина у віршах і прозі, а також картинки, листівки та відеопривітання з цим романтичним днем.

Ми знаємо, часто людям дуже складно знаходити потрібні слова, щоб розповісти про свої почуття. Але свято День Валентина буквально створено, щоб оспівувати кохання, а святкова атмосфера і атрибутика підштовхують робити найголовніші зізнання красиво, зворушливо і обов'язково романтично.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найтепліші слова коханій людині — завжди по-справжньому бажані. Щоб у День закоханих спростити вам завдання з пошуком вітального контенту, ми зібрали найкращі привітання з Днем святого Валентина для нього і для неї, що можуть стати освідченням у коханні, а також побажання на честь свята друзям, які тільки в пошуках другої половинки. Забирайте статтю в закладки, щоб не загубити.

з днем святого валентина

З Днем святого Валентина! Привітання у віршах для коханого

Якими б суворими не були чоловіки, їм так само приємно чути теплі слова на свою адресу, знаючи, як сильно ви його цінуєте і міцно любите. Вибирайте гарне привітання з Днем святого Валентина у віршах і порадуйте коханого чоловіка.

***
Кохання — це вічність, кохання — це час,
Воно незабутнє для нас,
Ми будемо разом, я вірю у це,
Із Днем Валентина вітаю тебе.

***
Хочу дарувати тобі свою любов і ласку:
Ти — моя радість, моє щастя, моя казка!
Не страшний мені ні дощ, ні сніг:
Ти поруч — я щасливіша за всіх!

***
День святого Валентина,
І за вікном одна картина.
Всі з букетами ідуть,
І любов усім несуть.
Я тебе в цей вітаю,
Своє серце відправляю.
Все ж бувають чудеса:
Було серце — стало два.

***
Ти — мій всесвіт, моє щастя,
Моя пристрасть та любов.
В День святого Валентина,
Я зізнаюсь тобі знов.

Від душі тобі бажаю
Вдалих шансів та подій.
Гарних мрій, здійснень бажання
Та міцних в польоті крил!

***
З Днем закоханих вітаю.
Щастя, радості бажаю.
По секрету я скажу:
Що тобою дорожу!
Хай гаряча же любов
Розганяє твою кров.
Будуть ласки й поцілунки,
А у вечері — дарунки!

***
Скільки зірочок на небі,
Скільки камінців на дні,
Стільки палких поцілунків
Посилаю я тобі!

***
Кохання — це вічність, кохання — це час,
Воно незабутнє для нас,
Ми будемо разом, я вірю у це,
Із днем Валентина вітаю тебе.

***
З чудовим днем любові
Щирі сердечні вітання,
Хай буде у житті доволі
І ласки й ніжності й кохання!

***
День закоханих — це привід
Сказати знов тобі "люблю".
Це привід щоби бути разом
Й зустріти ранню зорю.

Нехай кохання зігріває,
Несе хай радість і тепло,
Любов в повітрі лиш літає,
Дарує щастя та добро!

***
З Днем святого Валентина!
Хай життя буде малина,
Щоб в коханні та любові
Проходили дні наші чудові.
Нехай любов взаємна буде,
А решта все якось прибуде:
І здоров'я, і успіх,
І дитячий добрий сміх!

День Валентина 2024: привітання в прозі для нього

Присвятіть своїй другій половинці ніжні побажання своїми словами. Оформити думку красиво вам допоможуть найкращі привітання з Днем Валентина в прозі.

***
Мені здається, що я знала тебе завжди. Навіть тоді, коли ти ще не народився, я вже чекала моменту твоєї появи. Мені хотілося б бачити твою першу посмішку і перший крок. І почути перший, вивчений тобою напам'ять, вірш. Для мене ти так багато значиш тому, що ти для мене — це все, що є. Я люблю тебе!

***
Дякую, що серед нескінченної безлічі сердець ти вибрав саме мене. Дякую за твою любов, за твої посмішки, за кожен вчинок, який ти робиш, щоб прикрасити моє життя. Спасибі, що ділишся зі мною всім: мріями, сльозами, радощами, перемогами і невдачами. З Днем святого Валентина!

***
Коханий, зі святом закоханих тебе! Спасибі, що поруч із тобою я відчуваю всепоглинаючу турботу і ніжність. Твоя любов зігріває мене зсередини навіть у найлютіші морози і найхолоднішу холоднечу. Бажаю тобі щастя, радості і, звичайно ж, кохання! З Днем святого Валентина!

***
Щастя примхливе, як маленький метелик: намагаєшся його зловити - воно вислизає з рук. У День святого Валентина зізнаюся: в ту мить, коли я зустріла тебе, в моє життя метеликом впурхнуло щастя.

***
Найрідніший, найулюбленіший і той, хто вміє любити! Усе це — про тебе! Тішуся кожному дню, що проводимо разом і впевнена: далі в нас буде тільки краще життя. Вітаю тебе з Днем святого Валентина! Нехай наше кохання не згасає!

***
Бажаю тобі, коханий, бути завжди таким ніжним і милим, але тільки зі мною. Нехай для нашого кохання не буде перешкод у цьому світі, нехай наше кохання зуміє привести нас до здійснених мрій. Я хочу бути з тобою, я хочу дарувати тобі ласку і турботу, я хочу бути вірною тобі, я хочу надихати тебе і радувати.

***
З Днем святого Валентина, рідний, коханий! Бажаю, щоб наші полум'яні почуття ніколи не згасли, а розпалювалися з новою силою щодня. Нехай душа буде сповнена ніжної теплоти, щастя, життєвих радощів.

з днем святого валентина 2024

День усіх закоханих: привітання у віршах для неї

Як привітати кохану на День святого Валентина? Можна вибрати розкішний букет , підготувати продуманий презент, запросити на вечерю в ресторан, зробити якийсь довгоочікуваний вчинок — варіантів мільйон! Але цей день точно не обійдеться без щирих зізнань і слів кохання. Обирайте найкраще привітання з Днем Валентина для коханої у віршах.

***
Мені потрібна тільки ти,
Мені потрібні твої сни,
Мені потрібні твої очі,
Проведені з тобою ночі,
Твоя рука в моїй руці,
Твій поцілунок на щоці,
Твій погляд, усмішка і сміх.
Ти моє щастя і мій гріх,
Моя зима, весна і літо.
І біль усю водою змито,
Ось сходить сонце з-за гори,
Пітьма пішла —
З'явилась ти!

***
Писати гарно я не вмію,
Але для тебе напишу.
По-перше: я тебе цілую…
По-друге: я тебе люблю!

***
Люблю тебе
І твої очі,
Волосся твоє золоте,
Лиш ти снишся мені щоночі,
Тепліші ці для мене сни
За полудневу літню спеку,
Вуста твої неначе рай
Коли цілуєш мене, знай,
Як добре, що ти в мене є,
Люблю, люблю тебе і все!

***
Зірки на небі мерехтіли
Вони спадали нам до ніг
Їм, мабуть, також не терпілось,
Щоб посміхнулись ми й до них.

Я не боюсь тобі зізнатись,
Можливо в котре, хоч й тремчу,
Заглянь лиш в очі і побачиш —
Як щиро я тебе люблю!

***
Ти мій скарб, моє кохання!
Хай здійсняться всі бажання!
Зі святом вітаю тебе,
Дарую закохане серце своє!

***
Ти є вітрилом мого корабля,
Кохання крилами для мене стало,
Ти муза, пілігримова зоря
Ти є усе, чого мені так бракувало.

***
Прийми, любов, моє вітання,
Коли весна ось-ось прийде.
І квітне на землі кохання
У ніжний Валентинів день.

Повільно пелюстки зриваю,
Потрібна відповідь мені,
Чому ж у квітки я питаю,
Чи любиш ти мене, чи ні?

Пробач, що я на світі є,
Що часто поглядом тривожу.
Пробач, що ти життя моє,
Інакше жити я не можу.

***
З Днем святого Валентина,
Я Тебе вітаю!
Море радості в кохані,
Я тобі бажаю!
Зорю з неба, перли з дна,
Я тобі дістану!
Бо тебе кохаю я
Ти моя кохана!

З Днем Валентина! Привітання своїми словами для коханої

У свято 14 лютого головне — ваша увага і турбота. Ваша кохана обов'язково оцінить ваші старання в цю важливу для всіх пар дату. Візьміть на озброєння наступні рядки, щоб у потрібний момент сказати своїй другій половинці такі трепетні для неї слова.

***
Моя друга половинка, з Днем святого Валентина! Сьогодні день, коли говорити про свої почуття можна і потрібно всюди, в будь-яку вільну хвилину, тому я радію, що можу говорити про них тобі. Вітаю тебе і бажаю, щоб життєва стежка наша була широкою і прямою! Нехай незгоди обходять нас, але якщо такі будуть — знай, що я буду поруч. Люблю тебе!

***
Крихітко, вітаю тебе з Днем усіх закоханих! Бажаю, щоб наше кохання ставало міцнішим і витриманішим. Щоб у наших стосунках завжди було місце пристрасті і легкому нерозсудливості. Бажаю, щоб казка нашої першої зустрічі завжди жила в наших серцях.

***
Кохана моя, зі святом! Нехай Валентин збереже наше кохання на багато років, щоб ми були єдиним цілим, завжди разом все вирішували і підтримували один одного. Я люблю тебе, і цей день лише дає привід ще раз сказати про це.

***
Моя люба, вітаю тебе з Днем закоханих! Ти моя єдина, ніжна, ласкава, добра, турботлива, красива, чуйна, розумна, прекрасна, чудова, найкраща! Та сама, за яку я у вогонь і у воду. Я дякую долі за те, що ти у мене є. Нескінченно люблю тебе. Хочу, щоб ми були щасливі все життя!

***
Кохана, у День святого Валентина хочу ще раз зізнатися тобі в коханні. Обіцяю старатися заради тебе, заради нас і робити тебе щасливою щодня, а не тільки у свята! Люба, залишайся найкрасивішою, найніжнішою, найтурботливішою, найпристраснішою і найпрекраснішою! Люблю!

Привітання з Днем Валентина для близьких і друзів

У святкову дату не можна нікого залишати без уваги. Ми також зібрали кілька ідей, як привітати з Днем Валентина тих, хто тільки шукає кохання. Подарувати гарний настрій і задати тон дню буде простіше з такими рядками.

***
У свято люблячих сердець — День святого Валентина бажаю знайти і не втратити ту саму половинку, те саме розуміюче серце, яке ніколи не захочеться відпускати! Любов живе не три роки: вона безсмертна, якщо справжня! Бажаю саме таку любов знайти і пронести через усе життя.

***
У День святого Валентина заведено бажати кохання. Але я побажаю не просто любити і бути коханою людиною, а щоб те саме кохання було щирим, міцним і міцним. Бажаю, щоб серце від радості і щастя билося в такт із серцем коханої половинки, щоб кохання надихало на добрі й красиві вчинки, щоб стосунки були сповнені порозумінням і спільними мріями.

***
Нехай у ваших щирих серцях завжди палає любов і благодать. У житті дуже рідко вдається зустріти того, з ким можна вирушити хоч на край світу. Якщо ж вам пощастило знайти свою людину, то будьте з нею лагідні і трепетні. Будьте дбайливими до почуттів одне одного і ніколи не зраджуйте свою тендітну любов. Щастя неможливо заслужити, його можна лише знайти, віддаючи іншому частинку своєї душі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
Вітаю з Днем святого Валентина! З Днем усіх закоханих! Адже немає нічого на світі кращого, ніж любити і бути коханим. Нехай це свято відчувається не тільки в цей день, а й кожен день, а почуття любові і закоханості живе в серцях кожного протягом довгих років життя. Бажаю всім закоханим у цей день зважитися на новий крок у своєму житті, тим, хто ще не зустрів своє кохання, обов'язково знайти його, а ті, хто втратив віру в кохання, віднайти її знову. Любіть і будьте коханими!

***
Кохання — почуття, про яке складали поеми, писали романи і заради якого робилися великі справи. Дозвольте ж побажати, щоб у День святого Валентина кожен з вас знайшов це почуття, яке здатне не тільки перевернути світ, а й сколихнути цілий всесвіт. Любіть і будьте коханими.

***
Зі святом кохання! Відданих, ідеальних і пристрасних стосунків, позитивного життя, незабутніх і приємних моментів. Чистого, як море кохання. Терпіння, свободи, хороших змін. Нехай погода за вікном ніколи не псує настрій. Великих любовних перемог і море задоволення від них.

з днем святого валентина картинки

***
Хочу привітати з цим прекрасним святом. Для початку хочу побажати великого і щирого кохання, щоб воно гріло в мороз і холоднечу, щоб було довгим і щасливим, щоб захоплювало подих і від нього завмирало серце, щоб ламало будь-які стіни і долало будь-які перепони. Головне, берегти її і берегти, щоб нічого не завадило їй рости. Зі святом!

***
З Днем святого Валентина всіх коханих і люблячих людей! Коли в серці живе любов, світ навколо прекрасний, світлий, сповнений чудес. Любов надихає, окрилює, дарує надію. Любов дійсно вміє творити чудеса. Нехай це чарівне почуття наповнює серця до країв. Любові, ніжності, теплоти, гармонії та краси!

***
Зі світлим святом кохання! Бажаю у величезному світі знайти людину, гідну Вашого кохання і викликати в неї взаємне почуття симпатії. Нехай здоров'я, успіх і багатство будуть поруч, а домашній затишок і душевний спокій чекатимуть вдома.

***
З Днем святого Валентина! Я хочу, щоб у тебе в цей день був цукровий настрій, шоколадні сюрпризи і чарівні поцілунки! Вітаю!

з днем святого валентина привітання

З Днем святого Валентина 2024!

Також вам може стати в пригоді така інформація: як красиво зробити пропозицію руки і серця. Найкрутіші ідеї — вже в нашому матеріалі.

Фото: www.canva.com, www.pexels.com