Універсальні валентинки на 14 лютого: гарні слова та листівки

День Валентина
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

На День Валентина сердечка і теплі слова одне одному шлють не лише закохані. Зі святом вітають колеги, друзі та рідні. Публікуємо для вас найгарніші універсальні валентинки та зізнання у коханні.

Вітаю з Днем святого Валентина! Нехай удача завжди тримає тебе під своїм крилом, а на душі будуть мир, радість та везіння. Кохаю тебе!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Універсальні валентинки на 14 лютого: гарні слова та листівки - фото №1
etsy.com

З Днем закоханих, з Днем святого Валентина! Сьогодні день, коли говорити про свої почуття можна і потрібно всюди, у будь-яку вільну хвилину — тож я радію, що можу казати про них тобі. Вітаю тебе й бажаю, аби життєва стежка наша була розлогою та прямою! Нехай незгоди обходять нас, але якщо такі траплятимуться — знай, що я буду поряд. Кохаю тебе!

***

Вітаю з Днем святого Валентина! Бажаю з почуттям закоханості зустрічати кожен день. Бажаю любити своїх близьких, свою другу половинку, свою роботу і діяльність, своє життя і себе. І нехай будь-яка любов завжди буде взаємною!

***

З Днем усіх закоханих! Нехай любов захистить Вас своїми міцними та теплими обіймами від усіх негараздів, гіркоти та розчарувань. Нехай кохані люди завжди будуть поруч, ніколи не зраджують, а тримають за руку і допомагають рухатися вперед. Бережіть в собі таке важливе і потрібне почуття, як любов.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Універсальні валентинки на 14 лютого: гарні слова та листівки - фото №2
Pinterest

Вітаю з Днем святого Валентина і бажаю, щоб любов завжди жила у твоєму серці, щоб на душі було тепло і радісно, щоб в житті все вдавалося, щоб поруч завжди була потрібна і кохана людина.

***

Дякую тобі за твоє чуйне і трепетне ставлення до мене. Нехай наше майбутнє буде безтурботним, а вогонь нашої пристрасті й любові ніколи не згасає! Нехай наші серця б’ються в унісон у цей день усіх закоханих і завжди, даруючи любов і тепло. Люблю тебе!

Універсальні валентинки на 14 лютого: гарні слова та листівки - фото №3
fr.freepik.comfreepik.compngtree.com

Раніше ми писали, які квіти не можна дарувати на День Валентина. Такий букет може знищити усю романтику свята і зіпсувати настрій жінки.

Головне фото: Pinterest